"Zonele morţii" din Capitală: Unde se moare din cauza vitezei VEZI HARTAPotrivit datelor Poliţiei Rutiere a Capitalei furnizate la cererea B365.ro, anul trecut, pe raza municipiului Bucureşti, majoritatea accidentelor cauzate de viteza s-au petrecut în patru zone principale. Prima este zona bulevardului I.C.Brătianu, mai exact la intrarea în Pasajul Unirii. Aici, anul trecut, s-au petrecut patru accidente rutiere, soldate cu doi morţi şi trei persoane rănite uşor.

Cea de-a doua „zonă a morţii” este Calea Floreasca, în zona podului de peste lacul cu acelaşi nume. Trei accidente rutiere au avut loc ca urmare şi a neadaptării vitezei la condiţiile de drum. O persoana şi-a pierdut viaţa iar patru au fost rănite grav.

Pe locul trei în clasament se află strada Braşov din Drumul Taberei, acolo unde anul trecut în urma a trei accidente o persoană a fost ranită grav iar alte trei au fost rănite uşor.

Tot în Drumul Taberei, de data aceasta la graniţa cu cartierul Militari, se află şi ultima zonă neagră din punct de vedere rutier. Pe strada Lujerului, la intrarea în pasaj, cinci persoane au fost rănite uşor in urma unor accidete produse ca urmare vitezei neadaptate la condiţiile de drum.

Datele Politiei Rutiere a Capitalei mai arată că în total, anul trecut, 23 de oameni şi-au pierdut viaţa pe străzile Capitalei şi 119 au fost răniţi grav din cauza vitezei.

Statisticile demonstrează că viteza mai mare decât limita legala sau neredusă în situaţiile prevăzute de lege, continuă să se situeze printre principalele cauze ale accidentelor grave produse din culpa conducătorilor de autovehicule”, a declarat pentru B365.ro purtătorul de cuvânt al Brigadei de Poliţie Rutieră a Capitalei, Ioana Stancu.

De altfel, în acest sens, oamenii legii au întreprins o serie de acţiuni, instrumentate la nivel internaţional prin Organizaţia Europeana a Poliţiilor Rutiere. În cadrul „SPEED OPERATION”, doar săptămâna trecută au fost aplicate în Capitala 1.303 de amenzi, din care 532 pentru depăşirea limitei legale de viteză. De asemenea, au fost reţinute 52 de permise de conducere, din care 8 pentru depăşirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise.

Etichete: Calea Floreasca, Ioana Stancu, Pasajul Lujerului, Pasajul Unirii, Politia rutiera a capitalei, realitatea, viteza excesiva

0/0 COMENTARII
Bad Ass
02 mai 21:18
+0
VOTURI
-0

Sa-ti spun exact cum sta treaba: esti prosta ma, nu cenzurat! Apropo de prost, du-te repede la scoala!

cosmin gerogescu
02 mai 16:49
+0
VOTURI
-0

intra acum pe realitatea cu un i in fata ! nu pot spune mai mult ca sunt cenzurat! intra si da mi departe sprijina proiectul !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h