1.000 de vizitatori la Târgul #Colectiv Delivery, din Capitală. Câţi bani s-au strânsAproape 1.000 de persoane au trecut pragul târgului #Colectiv Delivery, organizat sâmbătă în Capitală. Prin produsele cumpărate de acestea s-au strâns pentru victimele incendiului din Clun Colectiv 34.570 de lei. 

1.000 de vizitatori la Targul #Colectiv Delivery, din Capitala. Cati bani s-au strans (Foto agerpres.ro)
1.000 de vizitatori la Târgul #Colectiv Delivery, din Capitală. Câţi bani s-au strâns (Foto agerpres.ro)

Banii strânși de la cei peste 1.000 de vizitatori ai târgului sunt destinați Fundației Estuar, care susține familiile victimelor din Colectiv.

Moment de reculegere, duminică, la o lună de la tragedia din Club Colectiv

Duminică se împlineşte o lună de la tragedia din Colectiv. Astăzi, în locul în care pe 30 octombrie erau resuscitate victimele incendiului din club, se va ţine un moment de reculegere, iar mai mulţi preoţi vor oficia slujbe în memoria victimelor în bisericile din România.

Obiecte de designer, reviste și tricouri cu versuri ale trupei Goodbye to Gravity au fost vândute la #Colectiv Delivery, eveniment organizat în scop umanitar, la Grădina Verona din Capitală, în beneficiul familiilor victimelor incendiului din club Colectiv, scrie Agerpres. 

Cei care au vrut să îi susțină pe cei răniți în tragedie au putut cumpăra reviste independente, artă vizuală, accesorii handmade, tricouri, obiecte de mobilier și de decor interior.

Etichete: bani stransi, colectiv, incendiu colectiv, vizitatori la Târgul #Colectiv Delivery

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h