1.000 perechi din 22 ţări vor participa la concursul de dans sportiv DanceMasters de la BucureștiCea de-a 12-a ediție a concursului DansMasters va aduce, în week-end, la Bucureşti, elita mondială a dansului sportiv. La competiţie vor participa 1.000 de perechi din 22 de ţări.

1.000 perechi din 22 tari vor participa la concursul de dans sportiv DanceMasters de la Bucuresti
1.000 perechi din 22 ţări vor participa la concursul de dans sportiv DanceMasters de la București
Foto: ziar15minute.net

Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă din Capitală, în perioada 27 — 29 martie, cu participarea a peste 1.000 de perechi din 22 de țări, care vor fi arbitrate de un colectiv de 54 arbitri din 18 țări, scrie Agerpres.

La DanceMasters 2015 au fost invitate diverse celebrități, perechi de dans din România, nu vor lipsi campionii români la toate categoriile de vârstă, care se vor confrunta cu elita dansului sportiv mondial, în fața celor mai titrați arbitri din lume, care au la activ multe Campionate Mondiale si Europene arbitrate, precizează Federația Română de Dans Sportiv (FRDS).

Prima zi a concursului, cea de vineri, 27 martie, va fi dedicată în întregime competițiilor naționale, în timp ce pe 28 și 29 martie vor avea loc întrecerile internaționale. Accesul se va face pe baza de bilet cu loc, atât pentru adulți cât și pentru copii.

Organizatorii s-au gândit, totodată, să continue inițiativa începută la ediția din 2014, lansând invitația iubitorilor de dans care nu au statut de sportiv (nu dețin carnet de dansator la un club de dans sportiv) de a participa într-o competiție de vals vienez dedicată 100% amatorilor. Trofeul poartă numele lui Titus Munteanu, un mare căutător de talente, o personalitate a televiziunii și un adevărat susținător al dansului.

La Galele de duminică, 29 martie, care vor începe la ora 19,30, Dmitri Jarkov și Olga Kulikova, campionii Rusiei și vicecampioni mondiali en titre, vor oferit un show cu cele 5 dansuri standard (vals lent, tango, vals vienez, foxtrot și quick step). De menționat că perechea rusă este câștigătoarea Trofeului DanceMasters 2014 la secțiunea Standard.

DanceMasters și-a construit o tradiție din a implica spectatorii în dansul de cea mai înaltă calitate, oferind publicului câte un moment de dans pe seară, pe ritmurile captivante ale valsului, tango-ului, ale dansurilor latino dar și ale tradiționalei hore românești interpretată de cei mai mari lăutari români.

Etichete: concurs, dans, Sala Polivalentă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h