Şapte solicitări la Ambulanţă, de 1 Decembrie: De la paradă, direct la spitalUn bărbat în vârstă de aproximativ 55 de ani a fost luat de Ambulanţă şi dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca, după ce i s-a făcut rău în timp ce asista la parada de 1 Decembrie din Bucureşti. 

Barbatul a fost transportat la spital dupa ce a fost injunghiat
Barbatul a fost transportat la spital dupa ce a fost injunghiat
Foto: realitatea.net

"Bărbatul avea convulsii şi era în stare de inconştienţă", au declarat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov. Echipajul de la Ambulanţă a plecat la spital cu bărbatul, de pe Şoseaua Kiseleff, în jurul orei 11.30, potrivit realitatea.net. 

În total, şapte persoane care asistau la parada de 1 Decembrie din Capitală, pe Şoseaua Kiseleff, au avut nevoie de intervenţia Ambulanţei, doi bărbaţi care s-au simţit rău fiind transportaţi la spitalul Floreasca. 

Potrivit surselor citate, au fost duşi la spital un bărbat de aproximativ 55 de ani, care avea convulsii şi era în stare de inconştienţă, şi unul de 82 de ani, care acuza fibrilaţii. 
Alte cinci persoane care asistau la paradă au primit îngrijiri la faţa locului, au mai spus reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă. 

Etichete: 1 Decembrie, ambulanţă, parada, Spitalul Floreasca, ziua naţională

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE