1 IUNIE cu Piedone. Festivalul înghețatei, jocuri și concursuri1 IUNIE. Pentru cel de-al doilea an consecutiv, sub genericul ”1 IUNIE CU PIEDONE”, în Parcul Lumea Copiilor se va organiza un eveniment pentru a celebra cum se cuvine Ziua Internațională a Copilului.

1 IUNIE cu Piedone. Festivalul inghetatei, jocuri si concursuri
1 IUNIE cu Piedone. Festivalul înghețatei, jocuri și concursuri

1 IUNIE. Astfel, de vineri, 30 Mai şi până pe 1 Iunie a.c., în intervalul 8.00 - 21.00, Rotonda parcului va găzdui o serie de manifestări, care de care mai atractive, avându-i pe copii în centrul atenţiei.

1 IUNIE. „Miss 1 Iunie", competiţia care va atrage atenţia şi va „stârni" ambiţia micuţelor participante, de a-şi demonstra, pe lângă frumuseţe, şi talentele artistice, „Festivalul Îngheţatei", trenulețul electric, piscina cu bile pentru mers pe apă, toboganul gonflabil, iată doar câteva dintre surprizele care-i așteaptă pe sărbătoriții zilei.

1 IUNIE. În plus, aceştia vor putea participa la zeci de probe de aptitudini, jocuri, întreceri şi concursuri, cu premii constând în dulciuri şi jucării. În cadrul acestora vor putea realiza obiecte din produse reciclabile în atelierele de creație, vor pregăti meniuri bio, sănătoase, din legume și fructe, vor fi protagoniștii unor concursuri de dans, face painting și desene pe asfalt cu tema "Cartierul meu".

1 IUNIE. Totodată, copiii vor primi lecții de prim ajutor medical, vor urmări demonstrații de dresaj canin de la polițiști, vor urmări probe de atletism, demonstrații de arte marțiale ale reprezentanților unor renumite școli de sport.

1 IUNIE. Primarul Piedone nu i-a uitat nici pe părinţi şi pe bunici, organizând pentru aceştia, pe aleea de acces în parcul Lumea Copiilor, un Târg Tradiţional Câmpenesc.

Etichete: 1 iunie, Parcul Lumea Copiilor, Sectorul 4

0/1 COMENTARII
Fox
29 mai 19:03
+0
VOTURI
-0
Din ciclul " sa nu treaca nicio zi fara sa il ridicam in slavi pe Piedone"! Aveti contract de PR cu el? Mai aveti sa ne "informati" cand mananca (pardon asta ati facut-o deja cand s-a operat si ati mentionat ce mananca si cand) si cand se aseaza pe WC! Se spala sau se sterge, dupa...? Ia investigati si anuntati poporul!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h