1 IUNIE, ZIUA COPILULUI: 300 de copii vor colora o pânză de 300 de metri, în Bucureşti1 IUNIE, ZIUA COPILULUI: Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti  organizează duminică, 1 IUNIE, un eveniment în cadrul căruia 300 de elevi din clasele a III-a şi a IV-a, precum şi copii de la Şcoala Specială pentru Surzi nr. 1 vor colora o pânză de aproximativ 300 de m., cu desene realizate de graficianul Viorel Baciu, având ca temă „Copilărie urbană".

1 IUNIE, ZIUA COPILULUI: 300 de copii vor colora o panza de 300 de metri, in Bucuresti
1 IUNIE, ZIUA COPILULUI: 300 de copii vor colora o pânză de 300 de metri, în Bucureşti
Foto: fermaanimalelor.ro

De asemenea, elevii liceelor şi cluburilor şcolare din Bucureşti vor prezenta un spectacol, informeaza un comunicat de presa al Politiei.

Totodată se vor acorda premii şi diplome copiilor care vor participa la concursul de desene „Bucureştii, prin ochii copiilor".

La acest eveniment vor participa: echipa managerială a Poliţiei Capitalei, poliţişti din cadrul Serviciului Informare şi Relaţii Publice, Serviciului Criminalistic, Serviciului Ordine Publică, Serviciului Resurse Umane, Biroului Pirotehnic, Serviciului Poliţie Canină, Serviciului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Evenimentul va avea loc pe platoul Universităţii Naţionale de Apărare „Carol I" (fosta Academie Militară), din sectorul 5 al Capitalei.

Etichete: 1 iunie, 1 iunie ziua copilului

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h