1 IUNIE, ZIUA COPILULUI: Concerte şi competiţii, în parcurile Orăşelul Copiilor şi Lumea CopiilorPe 1 Iunie, în Parcul Lumea Copiilor, în zona de acces dinspre strada Costache Stamate, de la ora 09.30, va fi organizată o mini - competiţie sportivă, sub genericul "Ziua Copiilor Activi", pentru al treilea an consecutiv.

1 IUNIE, ZIUA COPILULUI: Concerte si competitii, in parcurile Oraselul Copiilor si Lumea Copiilor
1 IUNIE, ZIUA COPILULUI: Concerte şi competiţii, în parcurile Orăşelul Copiilor şi Lumea Copiilor
Foto: Primaria Sectorului 4

Evenimentul reprezintă o provocare lansată copiilor preşcolari, care vor avea ocazia să participe la jocuri interactive, întreceri pe 2 roţi, dar şi la un cross, informează un comunicat de presă remis de Primăria Sectorului 2.

De asemenea, în intervalul 17.00 – 19.00, la intrarea în acest parc dinspre Palatul Copiilor, se va desfăşura un spectacol muzical – coregrafic, pus în scenă cu aportul Centrului Cultural pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu" Sector 4.

Vor susţine programe artistice grupurile vocale Liliput, Miniton, dar şi cele de dans Domino, Plai Românesc, Feel&Dance, cât şi grupul de balet al Centrului Cultural. Într-o atmosferă festivă, copiii vor avea ocazia să întâlnească personaje de poveste în cadrul Carnaval Party, vor putea participa la ateliere de creaţie şi vor lansa multe baloane colorate.

Parcul Lumea Copiilor nu va fi singurul care va găzdui evenimente dedicate copiilor, cu ocazia zilei de 1 Iunie, evenimente fiind desfăşurate şi în parcul Orăşelul Copiilor.

Astfel, într-o notă distractivă, în intervalul orar 09.00 – 14.00, micuții sunt așteptați aici, la cea de-a doua ediție a „Jocurilor Olimpi(ti)ce". În cadrul acestora, copiii vor participa la manifestări artistice – dans şi momente sportive, se vor întrece în concursuri de desene pe asflat, cu premii care de care mai atractive, şi vor fi protagoniştii unor demonstraţii de face painting și modelare de figurine din baloane (modelling balloons).

De asemenea, vor avea loc recitaluri susţinute de Smiley, Cleopatra și Pavel Stratan şi Alina Sorescu.

Cum surprizele organizate de Primăria Sectorului 4 cu ocazia zilei de 1 Iunie se vor ţine lanţ, iar varietatea tematică a evenimentelor propuse oferă generos posibilitatea de a alege, în funcţie de preferinţe, aptitudini şi preocupări, copiii, însoțiți de părinți și bunici sunt așteptați, cu mic, cu mare, în cele două parcuri ale Sectorului 4.

Etichete: 1 iunie, orăşelul copiilor, Parcul Lumea Copiilor, Sectorul 4

0/1 COMENTARII
Deea
30 mai 13:12
+0
VOTURI
-0
Jocurile olimpi"ti"ce sunt organizate de postul de radio BucurestiFM...de ce nu mentionati asta????/ de nesimtiti ce sunteti

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h