1 IUNIE, ZIUA COPILULUI: Ghidaje realizate de copii, la Muzeul de Istorie, duminică1 IUNIE, ZIUA COPILULUI: Bucureştenii care vor vizita Muzeul Naţional de Istorie a României, mâine, 1 iunie, vor avea o surpriză: cei care îi vor îndruma în vizita lor vor fi câţiva copii care au participat, în prealabil, la o serie de cursuri pentru a se pregăti corespunzător.

1 IUNIE, ZIUA COPILULUI: Ghidaje realizate de copii, la Muzeul de Istorie, duminica
1 IUNIE, ZIUA COPILULUI: Ghidaje realizate de copii, la Muzeul de Istorie, duminică

Copiii care vor fi ghizi pentru o zi, au participat în prealabil la o serie de cursuri interactive descoperind secretele meseriei unui ghid de muzeu și au învățat cum să devină la rândul lor îndrumători, în perioada 31 mai - 1 iunie, informează un comunicat de presă al muzeului.

1 IUNIE, ZIUA COPILULUI:

Ziua dedicată Muzeului Național de Istorie a României din Calea Victoriei nr.12, este chiar 1 iunie – Ziua Internațională a Copilului. Folosindu-și cunoștințele deprinse, copiii își vor pune ecusoanele de ghiduși și îi vor așteapta cuminți și cu emoție, pe vizitatori, pentru a-i conduce în lumea fascinantă a istoriei. Părinții, bunicii, profesorii, prietenii și toți cei care doresc sunt așteptați în intervalul orar 11.00 – 15.00, de micii ghiduși care le vor prezenta, cu bucuria și inocența copilăriei, expozițiile muzeului, se precizează în comunicatul citat.

1 IUNIE, ZIUA COPILULUI:

Muzeul Național de Istorie a României este partener al evenimentului cultural Ghidușii Muzeelor, organizat de Garmy Kids Grădiniță și Afterschool, alături de alte trei mari muzee din București, și anume Muzeul Național ,,George Enescu", Muzeul Național al Literaturii Române și Muzeul Național al Pompierilor - Foișorul de Foc.

Etichete: 1 iunie, Muzeul de Istorie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h