1 IUNIE, ZIUA COPILULUI: Plimbări pe caii Poliţiei Locale, în Parcul Tineretului1 IUNIE, ZIUA COPILULUI: Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti invită copiii, pe 1 iunie, în Parcul Tineretului, pentru a le prezenta echipamentul din dotare, dar şi pentru a-i plimba pe caii Patrulei Călare.

Caii Jandarmeriei, pusi la dispozitie copiilor, de 1 IUNIE, ZIUA COPILULUI
Caii Jandarmeriei, puşi la dispoziţie copiilor, de 1 IUNIE, ZIUA COPILULUI
Foto: depici.ro

1 IUNIE, ZIUA COPILULUI:

Duminică, 1 iunie, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Poliția Locală a Municipiului București organizează, pentru cei mici, o prezentare a tehnicii din dotare.

Astfel, la evenimentul care va avea loc în Parcul Tineretului (intrarea Șincai), între orele 10.00 și 20.00, copiii vor putea vedea autovehiculele speciale din dotarea P.L.M.B. (autoutilitara de intervenție, autoturisme dotate cu camere de luat vederi, motociclete, mototriciclu sau biciclete cu autoechilibru), echipamentul polițiștilor locali dar și caii Patrulei Călare a Municipiului București.

1 IUNIE, ZIUA COPILULUI:

În funcție de vreme, copiilor care vor veni în Parcul Tineretului li s-au pregătit mai multe surprize: plimbări pe caii de luptă ai Patrulei Călare, lecții de autoapărare sau testarea anumitor tehnici ale instituției, informează un comunicat de presă remis de Poliţie.

Etichete: 1 iunie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h