10.000 de suporteri stelişti vor protesta sâmbătă în faţa stadionului GhenceaSuporterii stelişti vor protesta sâmbătă în Bucureşti, în faţa stadionului Ghencea.

10.000 de suporteri stelisti vor protesta sambata in fata stadionului Ghencea
10.000 de suporteri stelişti vor protesta sâmbătă în faţa stadionului Ghencea
Foto: fanatik.ro

Sâmbătă, 24 octombrie, în intervalul orar 13.30 - 17.00, un grup de suporteri ai echipei Steaua Bucureşti organizează un miting în faţa stadionului Ghencea din Capitală, la care organizatorul a anunţat prezenţa unui număr de 10.000 de persoane din Municipiul Bucureşti şi din provincie.

Jandarmeria Capitalei va asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică în zona de desfăşurare a adunării publice dar şi pe traseele de deplasare ale participanţilor.

Pentru buna desfăşurare a activităţilor, Jandarmeria Capitalei recomandă tuturor participanţilor la această adunare publică să respecte condiţiile de organizare şi desfăşurare a adunărilor publice, orele de desfăşurare şi locul destinat adunării respective.

Jandarmeria Capitalei reaminteşte că, în conformitate cu prevederile Legii 60 din 1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, este interzisă şi constituie infracţiune participarea la adunările publice a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestora.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a anunțat că suporterii care vor participa la mitingul de sâmbătă, organizat de un fost lider al galeriei steliste, nu vor avea acces în complexul sportiv din Bulevardul Ghencea.

Etichete: protest, Steaua, stelişti, suporteri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE