10 accidente rutiere, în Bucureşti, miercuri. O persoană a muritBrigada Rutieră a Capitalei anunţă că, în ultimele 24 de ore, în Bucureşti au avut loc 10 accidente rutiere. Într-unul din accidentele produse în Bucureşti o persoană a murit.

10 accidente rutiere, in Bucuresti, miercuri. O persoana a murit
10 accidente rutiere, în Bucureşti, miercuri. O persoană a murit
Foto: Grup RC

Potrivit Brigăzii Rutiere, în ultimele 24 de ore, în Capitală, au fost înregistrate 10 accidente rutiere, în urma cărora 1 persoană a decedat (detalii AICI), 2 persoane au fost rănite grav, iar alte 8 rănite uşor.

ACCIDENT GRAV, în Bucureşti: O femeie a murit, după ce a fost călcată de tir

Brigada Rutieră mai anunţă că semafoarele din intersecţia Str. Alexandru Obregia – Str. Turnu Măgurele sunt defecte.

Şoferii trebuie să circule cu atenţie şi în următoarele zone în care traficu rutier este deviat:

- Drumul Taberei, între str. Valea Argeşului şi str. Valea Ialomiţei – lucrări metrou;
- Bd. Bucureştii Noi, între str. Mitropolit Varlaam – str. Cricovului şi Intrarea Berheci – Pod Străuleşti (str. Slt. Constantin Godeanu);
- Bd. Eroilor Sanitari între Piaţa Operei Române şi Bd. Eroilor.

"Recomandăm conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să respecte semnificaţia indicatoarelor montate temporar în zonele menţionate", anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

Totodată, se fac lucrări în următoarele zone:

- Şos. Iancului şi Şos. Pantelimon;
- Piaţa Sudului;
- Bd. Liviu Rebreanu;
- Str. Valea Ialomiţei;
- Str. Râul Doamnei

"Pentru evitarea neplăcerilor cauzate de traficul aglomerat, facem conducătorilor de autovehicule următoarele recomandări:

- atunci când doresc să traverseze o intersecţie la culoarea verde a semaforului electric, dar este evident că nu vor reuşi din cauza coloanei de autovehicule, să rămână pe loc şi să aştepte eliberarea intersecţiei chiar dacă între timp se va derula încă un ciclu semaforic; procedând astfel vor permite deplasarea celor care rulează pe drumul transversal;

- să nu depăşească coloana de autovehicule oprite la semafor şi să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră;

- să nu oprească autovehiculele în locurile unde acest lucru este interzis şi să nu claxoneze inutil.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile special amenajate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi", mai precizează Brigada Rutieră în comunicatul citat.

Etichete: accidente rutiere, brigada rutieră, Brigada Rutieră a Capitalei, semafoare defecte

0/3 COMENTARII
ggg
30 iul 09:20
+0
VOTURI
-0
alta recomandare : "să nu oprească autovehiculele în locurile unde acest lucru este interzis" .. pe bune ? asta e recomandare ?
ggg
30 iul 09:18
+0
VOTURI
-0
"să nu depăşească coloana de autovehicule oprite la semafor" - exemplul zilnic - maresal averescu orele 8-9 - ce circula lejer pe linia de tramvai cu toate ca sunt indicatoare care interzic acest lucru... daca politia ar vrea ar putea reglementa situatia ...
ggg
30 iul 09:16
+0
VOTURI
-0
"Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare" .. hai sa fim seriosi - politia e rugata sa verifice ca pe trotuare pietonii au suficient loc pentru a circula.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h