12 evenimente cu INTRAREA LIBERĂ care au loc în București, în primul weekend din augustDistracția și relaxarea nu e rezervată doar în programul Untold, în acest sfârșit de săptămână, căci Bucureștiul găzduiește o sumedenie de evenimente interesante la care puteți participa. Primul weekend din august ne aduce concerte, filme, piese de teatru, expoziții, târguri, cursuri de dans și spectacole- toate cu INTRAREA LIBERĂ.

Iată recomandările B365.ro pentru acest sfârșit de săptămână:

1. Concert Maria Răducanu în parcul Alexandru Ioan Cuza

Maria Răducanu va concerta vineri, între orele 20-21, în foisorul de pe aleea principală a parcului Al. I. Cuza (zona de acces: intersecția străzilor Baba Novac și Câmpia Libertății). Sâmbătă, de la orele 18, este programat un concert marca Gelu Voicu și lăutarii din Teleorman, iar, duminică, tot de la orele 18, pe scena din foișor vine Armonia Band.

2. Expoziție și paradă de mașini de epocă, la Palatul Suțu

Muzeul Municipiului Bucureşti, în parteneriat cu Retromobil Club România, invită bucureștenii sâmbătă, 1 august, de la ora 18:00, la Palatul Suţu, unde va avea loc vernisajul expoziţiei "Pionierii automobilismului în Bucureşti" , o expoziţie ce prezintă începuturile automobilismului în ţară noastră, cât şi secvenţe ale transportului public bucureştean. Participanții vor putea admira și o colecție de mașini de epocă. Detalii, AICI.

sursa foto: pinterest.com

3. Concert și cinematograf în aer liber, în parcul Titan

Duminică, 2 august, de la ora 20.30, în Parcul Titan, va începe cea de-a patra ediţie a evenimentului „Cinema în aer liber". Evenimentul va fi deschis cu un spectacol susţinut de „Zoli TOTH Project" și va continua cu proiecții de filme. Detalii, AICI.

4. Proiecții de filme la Promenada Mall

Mall-ul Promenada din Capitală continuă seria de proiecții gratuite de filme și îi invită pe bucureșteni să evadeze pe terasa centrului comercial.

Vineri, este programat filmul Pirații din Caraibe: Cufărul omului mort.  Sâmbătă, va rula filmu Firma, iar, duminică, va fi proiectat filmul Mesaj pentru tine. Filmele încep la 20.30. Detalii, AICI.

5. Școală de muzică în Parcul Cișmigiu

Școala de Muzică are loc în Parcul Cișmigiu (peluza de la intrarea Victor Eftimiu și intrarea Rigas), vineri, între orele 17:00-20:00. și oferă copiilor ocazia să interacționeze cu diverse instrumente muzicale (percuție, tobe, pian, chitară acustică, chitară electrică și chitară bass). În cadrul școlii, cei mici vor fi asistați și îndrumați de profesori de muzică sau elevi.

sursa foto: emmasdiary.com

6. Pedalat + concerte + film în aer liber, la Summer Bike Fiesta

I'Velo organizează, pe 1 august, o petrecere cu pedalat, concerte, concursuri, tombolă cu premii și vizionare de film in aer liber. Evenimentul începe pe bicicletă, la 17.30, de la București Mall spre parcul Herăstrău, la Roaba de Cultură. Acolo este programat un concert Liviu Teodorescu (20.30) și unul susținut de Adela Popescu (21.10), iar, la 22.15, va fi proiectat filmul  „Judecatorul” (2014), cu Robert Downey Jr. și Robert Duvall.

7. Teatru în Centrul Vechi

Festivalul Bucureștii lui Caragiale continuă și în acest weekend, în Centrul Vechi, cu următoarele piese:

Vineri
20:30 -  Revista revistelor

Sâmbătă
21:00 - Eternul Bucuresti

Duminică
20:30 - D’ale carnavalului...la „Globus”

sursa foto: pinterest.com

8. Cursuri de dans și spectacol interactiv în Foișorul copiilor din parcul Al. I. Cuza

Cei mici se pot bucura sâmbătă, între orele 10.30-12.00, de cursuri si demonstrații de dans pentru copii oferite de Mondo Dance, iar, duminică, în același interval orar, de un spectacol interactiv "Calatorie cu zâne printre anotimpuri fermecate".

9. Muzică clasică în Parcul Colțea și în Parcul Drumul Taberei

Sâmbătă, în Parcul Colțea, de la orele 20, este invitat cvartetul Passione, iar duminică, la aceeași oră, este programat un concert susținut de cvartetul Bella Musica.

În Parcul Drumul Taberei, duminică, va concerta orchestra de Estradă „Angely'S"- de la orele 18.00, pe scena amfiteatru.

10. "Târg de vară până-n seară" la Muzeul Naţional al Ţăranului Român

Piaţa Țărănească si Meşter(Eşti)! organizează un târg cu bunătăți în curtea interioară a Muzeului Naţional al Ţăranului Român, de vineri 31 iulie, până duminică 2 august, între orele 10-19. Aici veți găsi prăjituri tradiționale din Maramureș, plăcinte boierești, turta dulce, miere, dulceţuri si zacuşti, siropuri, ţuica si alte merinde gustoase. Detalii, AICI.

11. Ateliere de pictură pentru copii, în Parcul Drumul Taberei

Centrul Cultural European Sector 6 organizează, în Parcul Drumul Taberei, ateliere de pictură şi coloristică pentru copii, jocuri interactive și piese de teatru, între orele 10.00 – 12.00, în zona amenajată pentru şah.

12. Târg boieresc în Parcul Al. I Cuza

Bucătarul Petrișor Tănase va prepara, în Parcul Alexandru Ioan, babic și ghiudem, carne la cratiță, gulaș cu carne, dar și pastramă de vită, pastramă în stil nordic și hamburgeri. Evenimentul începe sâmbătă, de la orele 12.00, fiind repetat și duminică, între orele 10.00-12.00. La Târgul Boieresc vor fi pregătiți și mici boierești, sarmalele oltenești, dar și cârnați picanți la grătar, frigărui din piept de curcan, frigărui de porc, pește și fructe de mare.

sursa foto: snap2objects.com

Etichete: evenimente august, evenimente bucuresti, evenimente intrarea libera bucuresti, intrarea liberă, review

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h