Mai sunt 10 zile pentru plata impozitelor locale fără penalităţiBucurestenii mai au zece zile la dispozitie pentru plata impozitelor locale fara penalitati
Bucureștenii mai au zece zile la dispoziție pentru plata impozitelor locale fără penalități

"Potrivit legislaţiei în vigoare, contribuabilii care nu-şi achită obligaţiile fiscale până la data de 30 septembrie vor suporta penalităţi de întârziere de 2% din cuantumul obligaţiilor principale, calculate pentru fiecare lună sau fracţiune de lună, începând cu ziua imediat următoare termenului de scadenţă", anunţă Primăria Sectorului 1 printr-un comunicat de presă.

Conform sursei citate, peste 65% dintre contribuabilii persoane fizice din Sectorul 1 şi-au achitat deja taxele şi impozitele datorate bugetului local. Suma încasată de către Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale Sector 1 de la cei 126.000 de contribuabili persoane fizice care şi-au plătit obligaţiile fiscale se ridică la 42 milioane de lei.

Bucureştenii pot opta pentru plata electronică (prin internet banking), cu numerar, cu cardul, prin ordin de plată sau prin mandat poştal.

Pentru plata cu cardul comisionul este zero, iar operaţiunea se poate face cu orice card - de debit sau credit - emis de către orice bancă comercială. Bucureştenii din Sectorul 1 care doresc să achite cu numerar, pot face plata la unul din sediile instituţiei situate în: Str. Biserica Amzei nr. 21 - 23; Calea Griviţei nr. 208 - 210; Str. Pajurei nr. 13; Sos. Bucureşti-Ploieşti nr. 9-13 (în incinta Primăriei Sectorului 1). Casieriile DGITL Sector 1 îşi desfăşoară activitatea de lucru cu publicul luni, marţi, joi şi vineri între orele 8:30-16:30 şi miercuri în intervalul 8.30-18.30.

Etichete: contribuabili, intârziere, penalităţi, Sectorul 1, taxe şi impozite locale

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE