100 de ani de PUŞCĂRIE pentru mai mulţi POLIŢIŞTI din BUCUREŞTI. ACUZAŢII GRAVEOpt polițiști bucureșteni au fost comnamnați la aproape 100 de ani de închisoare. Decizia au dat-o judecătorii de la Cornetu, într-un dosar în care oamenii legii sunt acuzați de tâlhărie și lipsire de libertate, după o intervenție la un depozit de artificii.

Catuse
Cătuşe

92 de ani de închisoare au primit în total cei 8 poliţişti bucureşteni, care după o intervenţie, în anul 2010, la un depozit de petarde şi artificii, au fost acuzaţi de procurori de lipsire de libertate şi tâlhărie, informează România TV.

În acuzaţii se arată că polţiţştii ar fi intervenit abuziv la respectiva acţiune, i-au încătuşat pe proprietarii depozitului, i-au bătut şi ulterior ar fi luat de acolo petardele, fără a întocmi procesele verbale.

Au fost ani lungi de procese, timp în care unii agenţi şi-au recunoscut faptele şi au primit pedepse cu suspendare, în timp ce alţi 8 lucrători din poliţie au primit 92 de ani de închisoare.

Cea mai mare condamnare a primit-o poliţistul care a coordonat acţiunea, respectiv 20 de ani de închisoare. El susţine că tot dosarul este o înscenare şi că toţi cei condamnaţi vor face o contestaţie la tribunalul Ilfov, acolo unde decizia va rămâne definitivă.

Etichete: arest politie, poliţie, politisti arestati, polițiști București, sentinta politisti bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE