100 de intersecţii din sistemul de management al traficului, repuse în funcţiuneAdministratia Strazilor a finalizat lucrarile pentru repunerea in functiune a 103 intersectii care fac parte din Sistemul de Management al Traficului (BTMS), informeaza Primaria Capitalei.

100 de intersectii din sistemul de management al traficului, repuse in functiune
100 de intersecţii din sistemul de management al traficului, repuse în funcţiune
Foto: 4tunning.ro

Celelalte 69 de intersectii ramase vor fi puse in functiune, in mod progresiv, in perioada urmatoare, informeaza Primaria Capitalei printr-un comunicat de presa.

"Reamintim ca Primarul General, Razvan Sava, i-a convocat la inceputul acestei saptamani pe responsabilii Administratiei Strazilor si ai Directiei de Transporturi din cadrul Primariei Capitalei, dupa ce disfunctionalitatile tot mai frecvente ale acestui sistem au generat perturbari semnificative ale traficului rutier. Astfel, edilul sef le-a solicitat acestora solutionarea de urgenta a problemelor aparute la sistemul de management al traficului."

In Bucuresti sunt 434 de intersectii semaforizate. Dintre acestea,  172 fac parte din sistemul BTMS (Bucharest Traffic Management System).

Etichete: btms, intersecţii, semafoare, trafic

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h