100 de jandarmi la meciul DINAMO vs. CS UNIVERSITATEA Craiova vineri, 17 IULIE 2015, în LIGA 1 DINAMO vs. CS UNIVERSITATEA Craiova vineri, 17 IULIE 2015, în LIGA 1: Peste 100 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre F.C. DINAMO Bucureşti – CS UNIVERSITATEA Craiova, din cadrul Ligii I, care se va disputa vineri, 17 iulie a.c., pe stadionul „Dinamo" din capitală, începând cu ora 21.00.

100 de jandarmi la meciul DINAMO vs. CS UNIVERSITATEA Craiova vineri, 17 IULIE 2015, in LIGA 1 (Foto reddit.com)
100 de jandarmi la meciul DINAMO vs. CS UNIVERSITATEA Craiova vineri, 17 IULIE 2015, în LIGA 1 (Foto reddit.com)

 DINAMO vs. CS UNIVERSITATEA Craiova vineri, 17 IULIE 2015, în LIGA 1:

Jandarmeria Capitalei aduce în atenţia suporterilor care vor participa la evenimentul sportiv următoarele:

- accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.30 doar pe bază de bilete şi invitaţii.
- deplasarea suporterilor să se facă individual sau în grupuri mici, pentru a evita perturbarea traficului rutier, tulburarea ordinii publice sau posibilitatea producerii altor incidente pe traseele de deplasare;
RECOMANDĂRI PENTRU SUPORTERI
- pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces;
- Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

 DINAMO vs. CS UNIVERSITATEA Craiova vineri, 17 IULIE 2015, în LIGA 1:

Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.
Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Etichete: CS UNIVERSITATEA Craiova, Dinamo, liga 1

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h