100 de medici primesc sprijin financiar de la PMB pentru formare profesionalăProiectul „Doctori pentru București" a fost aprobat, la propunerea Primarului General, Gabriela Firea, în ședința de astăzi a Consiliului General al Municipiului București.

Spitale Bucuresti
Spitale Bucureşti

Primarul General, Gabriela Firea: "Prin acest proiect, dorim să sprijinim formarea profesională pentru 100 de medici, angajați ai spitalelor aflate în administrarea ASSMB, cu domiciliul în București. Sprijinul financiar este în valoare de 10.000 lei/medic, iar formarea presupune participarea la cursuri de specialitate, cu o durată de minim o săptămână, susținute de clinici de renume din Europa, Statele Unite și Israel. Bugetul proiectului "Doctori pentru București" se ridică la 1.008.500 lei, pentru anul 2019."

La nivelul spitalelor aflate în administrarea ASSMB sunt angajați 1.259 medici încadrați fără gărzi, din care aproximativ 50% sunt medici cu vârste sub 45 de ani (580 de medici).

Participarea medicilor la cursuri de educație și formare profesională continuă are în vedere dobândirea unor abilități în utilizarea unor tehnologii inovative din domeniul medical, cu scopul dezvoltării lor profesionale și implicit al furnizării de servicii de calitate în unitățile medicale din Municipiul București.

În termen de 45 de zile de la aprobare, ASSMB va elabora Regulamentul privind implementarea proiectului.

Etichete: doctori, doctori bucuresti, spitale bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h