1000 de ghivece de panseluţe, împărţite în Parcul Herăstrău, de un candidat la Primăria Sectorului 1ALEGERI BUCUREŞTI 2016. George Pădure, candidat la Primăria Sectorului 1, a distribuit, duminică, 1000 de ghivece de panseluţe, în Parcul Herăstrău, în semn de protest faţă de sumele cheltuite de autorităţile publice pentru achiziţia şi plantarea florilor. 

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. George Pădure a declarat că a decis să candideze cu acelaşi slogan cu care a candidat la începutul anilor 1990 <> pentru că "în politică şi peste tot este nevoie de bun simţ".

"Asta a fost solganul meu de când am venit în România. În afaceri, în familie, în politică şi peste tot este nevoie de bun simţ. Mi-a rămas sologanul acesta şi îl folosesc mereu. Electoratul mă cunoaşte sub acest slogan. Eu ştiu ce am făcut la acest sector, ce am lăsat în urma mea şi sper ca cei care m-au prins atunci (când eram primar-n.r.) să îşi amintească", a răspuns George Pădure, întrebat de ce a ales să candideze cu acelaşi sologan, conform Mediafax. El a precizat că până acum 650 de bucureşteni au semnat pentru candidatura sa la Primăria Sectorului 1.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Întrebat dacă a strâns numărul de semnături necesare să îşi depună candidatura, George Pădurea a afirmat că 650 de persoane au semnat listele pentru susţinetea candidaturii sale, apreciind că duminică acţiunea de strângere a semnăturilor se va încheia.

Fostul primar al Sectorului 1 a afirmat că a revenit în politică, după mai bine de 20 de ani, pentru că bucureştenii aşteaptă mai mult de la un primar decât ce au primit până acum.

“Mă motivează (să candidez-n.r.) tot ce văd în jurul meu. Toţi primarii de sectoare care în mare parte au fost arestaţi, situaţia tuturor sectoarelor, aceste panseluţe pentru care s-au cheltuit aproape un miliard de euro în Bucureşti şi priviţi cum sunt. Mă motivează faptul că bucureştenii aşteaptă mai mult. Am spus că Sectorul 1 merită mai mult”, a mai spus George Pădure.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Fostul primar al Sectorului 1 a mai spus că prima măsură pe care o va lua a dacă va fi ales primar va fi să oprească “cheltuirea banului public, în mod dezordonat, în interes de grup”.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Sloganul de campanie al lui George Pădure a fost: “Un pic mai bine pentru dumneavoastră!”, acelaşi slogan fiind folosit şi pentru firma sa, Gepa Electro Center, în anii '90.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, george padure, Herăstrău, panseluţe

0/5 COMENTARII
Nume*
26 Apr 15:55
+0
VOTURI
-0
Hello NadjiC'est grâce à toi et aux autres fidèles blogueuses que j'ai été taguée. Merci pour ton soutien. Tu fais partie de ma liste de chouchous que j'ai publié au;d3ro&#u9jhui. Gros bisous ensoillés. http://hyzlfk.com [url=http://tzgwbugqol.com]tzgwbugqol[/url] [link=http://xwgghhab.com]xwgghhab[/link]
Nume*
26 Apr 09:05
+0
VOTURI
-0
I added a recent photo from google to the bottom of the post. It8172#&;s all vacant. I also added a photo at the top with my father standing across the street and you can see what the buildings looked like better back in 1968.
Nume*
25 Apr 22:44
+0
VOTURI
-0
le teorie sul presunto posizionamento incredibilmente preciso delle pietre e sui loro presunti allineamenti si.iofncativignin so bene quali siano queste teorie, ma, tra l'altro, c'è da considerare anche lo spostamento di "terra e cielo", visto che se non erro si tratta di roba vecchia 3000 anni http://ufmictd.com [url=http://lrupqlldw.com]lrupqlldw[/url] [link=http://aygqvsvmtan.com]aygqvsvmtan[/link]
Nume*
25 Apr 14:16
+0
VOTURI
-0
Brnalilice for free; your parents must be a sweetheart and a certified genius.
Nume*
23 Apr 07:36
+0
VOTURI
-0
You've really captured all the estinseals in this subject area, haven't you?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE