11.000 de ȚIGARETE de CONTRABANDĂ, confiscate de POLIȚIȘTII CAPITALEIVineri, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au reținut o femeie, în vârstă de 43 de ani, după ce au depistat-o în timp ce oferea spre vânzare cantitatea de 11.000 de țigarete de contrabandă.

Politistii Capitalei au confiscat peste 11.000 de tigarete provenite din Republica Moldova
Polițiștii Capitalei au confiscat peste 11.000 de țigarete provenite din Republica Moldova
Foto: incomod-media.ro

La data menționată, în jurul orei 14.00, polițiștii Capitalei, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au exploatat o informație conform căreia o femeie deține, în vederea comercializării, țigarete de contrabandă, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Astfel, în incinta unei piețe din sectorul 4 a fost depistată o femeie, stabilindu-se că deținea și oferea spre vânzare 11.000 de țigarete de contrabandă.

Bănuita a fost condusă pentru audieri la sediul Secției 16 Poliție iar întreaga cantitate de țigarete identificată a fost ridicată în vederea confiscării.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigarete, cu femeia în stare de reținere.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Etichete: Bucureşti, contrabandă, contrabandă cu ţigări, tigarete confiscate, tigari bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE