11 şoferi implicaţi în carambolul de pe Autostrada Soarelui, puşi sub urmărire penalăProcurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași au dispus începerea urmăririi penale pe numele a 11 şoferi implicați în accidentul rutier de pe A2, petrecut în data de 5 noiembrie.

11 soferi implicati in carambolul de pe Autostrada Soarelui, pusi sub urmarire penala
11 şoferi implicaţi în carambolul de pe Autostrada Soarelui, puşi sub urmărire penală

Cei 11 șoferi sunt suspectați pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Inițial dosarul a fost instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Lehliu-Gară, iar apoi a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași.

În dimineața zilei de 5 noiembrie, un accident rutier carambol în care au fost implicate mai multe autovehicule s-a produs pe A2, circulația fiind întreruptă peste o jumătate de zi la km 67 al autostrăzii, pe sensul de mers București — Constanța, în zona Lehliu-Gară, și deviată de la km 64 al autostrăzii pe DN 3A Lehliu-Gară — Drajna.

CITEŞTE ŞI Cum s-a produs accidentul în lanţ de pe Autostrada Soarelui: "Am redus la 30km/h pe banda a doua"

Peste 100 de salvatori au intervenit la locul accidentului în care au murit patru persoane, iar 41 de răniți au fost transportați la spitale. În accident au fost implicate 29 de mașini, dintre care 2 microbuze care transportau persoane și un camion

Potrivit polițiștilor de la Direcția Rutieră din cadrul Poliției Rutiere, din cercetările efectuate la fața locului a rezultat faptul că principalele cauze de producere a acestui eveniment rutier sunt viteza neadaptată condițiilor meteo rutiere, respectiv ceață, cu vizibilitate pe alocuri sub 20 de metri, și nepăstrarea distanței în mers față de autovehiculul din față.

Etichete: accident autostrada soarelui, accident rutier A2, carambol a2, carambol autostrada soarelui

0/1 COMENTARII
Pt. ala care-si f*te mama
28 Nov 17:06
+0
VOTURI
-0
"nepăstrarea distanței în mers față de autovehiculul din față."

Deci, martalogule, tine minte! Nepastrarea distantei duce la ucidere din culpa!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE