12 meciuri din sezonul 2014-2015 ar putea fi acuzate de BLAT de către FRFComisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF) va analiza în cadrul şedinţei de luni un caz de blat al unor meciuri din sezonul trecut al Ligii a II-a, au declarat pentru MEDIAFAX surse federale.

12 meciuri din sezonul 2014-2015 ar putea fi acuzate de BLAT de FRF (Foto ilfovsport.ro)
12 meciuri din sezonul 2014-2015 ar putea fi acuzate de BLAT de FRF (Foto ilfovsport.ro)

Dosarul a ajuns la Comisia de disciplină a FRF în urmă unei sesizări a Departamentului de Integritate din cadrul federaţiei, şi se referă la 12 meciuri din sezonul 2014-2015 al Ligii a II-a.

Conform surselor citate, cele mai multe meciuri suspecte de trucare sunt ale formaţiei Gloria Buzău, două dintre ele fiind disputate de către actuală prim-divizionara FC Voluntari, scrie romaniatv.net. 

La dosarul înaintat Comisiei de Disciplină a FRF, şi care fi analizat luni, au fost depuse mai multe probe video, cât şi mărturii în scris ale unor jucători.

Din declaraţiile celor care au depus probe reiese faptul că meciurile din Liga a II-a ar fi fost trucate, rezultatele acestora fiind jucate la mai multe case de pariuri din străinătate.

Sursele citate au afirmat că meciurile trucate se află şi în atenţia autorităţilor române, care au recomandat însă ca iniţial cazul să fie analizat de către instanţele sportive.

Etichete: Blat, case pariuri, frf, meciuri, trucare meciuri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE