12 tentative de suicid în noaptea de Anul Nou, în BucureştiIn noaptea de Revelion, in Capitala, au fost inregistrate 12 tentative de sinucidere (Foto: aradon.ro)
În noaptea de Revelion, în Capitală, au fost înregistrate 12 tentative de sinucidere (Foto: aradon.ro)

La Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti şi Ilfov au fost înregistrate 1.774 de solicitări, începând cu noaptea de Revelion şi până pe 2 ianuarie dimineaţă. 1.089 apeluri au fost pentru urgenţe grave de cod galben şi roşu, dintre care 270 de solicitări pentru probleme digestive, 192 pentru lipotimii, unele pe consum de alcool, 54 pentru sincope şi come. Alte 12 solicitări au fost făcute pentru tentative de suicid, dintre care una s-a finalizat, fiindcă un bărbat s-a spânzurat, potrivit Agerpres, preluat de evz.ro.

Numărul solicitărilor pentru traumatisme a fost 47 şi, tot  în această perioadă, s-au înregistrat 13 naşteri.

”A fost o perioadă destul de încărcată, mai ales în noaptea de Revelion, când 70% dintre solicitările înregistrate au fost pentru urgenţe de cod galben şi roşu, iar în total, în acest interval, procentul urgenţelor din numărul solicitărilor a fost de 70% faţă de numai 50-60% în celelalte perioade”, a declarat dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov.

Etichete: sinucidere, solicitări, suicid, tentativă, urgenţe

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h