120 de posturi, scoase la concurs de Direcția de Asistenţă Socială şi Protecţia CopiluluiDirecţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din sector 3 vrea să angajeze 120 de oameni. Se caută inspector, consilier juridic, psiholog şi ‪‎medici, posturi pentru care studiile superioare de specialitate sunt obligatorii. Există însă și posturi pentru are se solicită studii medii, dar și locuri de muncă pentru cei fără experiență. 

120 de posturi, scoase la concurs de Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului s
120 de posturi, scoase la concurs de Direcția de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului ș

120 de posturi sunt scoase la concurs de Direcția de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 3. Se caută inspector, consilier juridic, psiholog şi ‪‎medici, posturi pentru care studiile superioare de specialitate sunt obligatorii. Sunt scoase la concurs posturi şi pentru cei cu studii medii, cum ar fi cel de educator, sau referent. Persoanele care au studiile generale efectuate se pot angaja ca şofer, bucătar, supraveghetor sau îngrijitor, scrie ZF. 

Pentru cele 117 funcţii contractual scoase la concurs termenul limită de depunere a dosarelor este 12 ianuarie 2016, iar pentru cele două posturi de şef serviciu şi postul de director executiv, termenul limită de depunere a dosarelor este 18 ianuarie 2016.

Primul pas pentru obţinerea unui post public este depunerea dosarului, după care urmează proba scrisă pe baza bibliografiei cerute, iar apoi interviul. Postul este alocat candidatului care a obţinut cel mai bun punctaj obţinut la cele două probe, şi anume proba scrisă şi interviu.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul posturi.gov.ro.  

Etichete: angajări, concurs, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, locuri de muncă, post

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE