128 de blocuri din Sectorul 5 vor rămâne fără apă şi căldurăLuni, 128 de blocuri din Sectorul 5 nu vor mai avea apa calda si caldura (Foto: sxc.hu)
Luni, 128 de blocuri din Sectorul 5 nu vor mai avea apă caldă și căldură (Foto: sxc.hu)

În vederea finalizării unor lucrări executate la nivelul reţelei primare din Sectorul 5, RADET Bucureşti trebuie să întrerupă temporar furnizarea serviciilor de alimentare cu apă caldă şi încălzire în zona Drumul Sării.

Începând de luni dimineaţă, de la ora 8.30, 128 de blocuri vor rămâne fără apă caldă şi căldură. Intervenţia se va încheia, potrivit estimării echipelor de intervenţie, în aceeaşi zi, la orele 24.00.

Imobilele care nu vor mai fi alimentate cu agentul termic se află în perimetrul descris de străzile Mihail Sebastian, Aleea Craiovina, Drumul Sării, Aleea Platanului, Lt. Col. C. Marinescu, Aleea Botorani, Calea 13 Septembrie, Năbucului, Lt. Col. Marinescu Constantin, Drumul Sării, Baltagului, Şerbota, Sg. Maj. I. Nedeleanu, Lacul Plopului, Petre Ispirescu, Vasile Topliceanu şi Dorneasca.

RADET Bucureşti îşi exprimă regretul faţă de disconfortul provocat locuitorilor zonei afectate şi precizează că finalizarea acestei lucrări este absolut necesară.

Consumatorii pot afla care este stadiul lucrărilor şi când va fi reluată furnizarea serviciilor apelând la numărul de telefon al Dispeceratului de Urgenţă – 0800.820.002.

Etichete: apă caldă, căldură, întrerupere apă caldă, întrerupere căldură, lucrări, RADET, Sectorul 5

0/0 COMENTARII
Ioana Alexandra Ghinda
04 nov 16:05
+0
VOTURI
-0

In prag de iarna sa stai in casa fara caldura si apa calda? Sigur se razbuna conducerea portocalie a RADET pe cei ce au fost impotriva acordarii de subventii de la stat.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE