13 PERCHEZIŢII în Bucureşti şi alte judeţe, într-un dosar de evaziune fiscală în construcţiiPolițiștii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, pun în aplicare miercuri 13 mandate de percheziție domiciliară în București și pe raza județelor Constanța, Sibiu și Bihor, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălarea banilor.  

13 PERCHEZITII in Bucuresti si alte judete, intr-un dosar de evaziune fiscala in constructii
13 PERCHEZIŢII în Bucureşti şi alte judeţe, într-un dosar de evaziune fiscală în construcţii

Potrivit sursei citate, prejudiciul creat bugetului consolidat al statului este de peste 9.350.000 de lei în acest dosar. 

Din datele și probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiții au creat un mecanism de fraudare a bugetului de stat având la bază înregistrarea în documentele de evidență contabilă și declararea fiscală a unor achiziții fictive în domeniul construcțiilor, materialelor de construcții, publicității și transporturilor, urmărind sustragerea de la îndeplinirea obligațiilor fiscale prin diminuarea bazei impozabile și deducerea frauduloasă a taxei pe valoare adăugată, informează un comunicat de presă al DGPMB.

Persoanele vizate urmează să fie audiate la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice — Poliția Sectorului 3.

Etichete: construcţii, dosar, evaziune fiscală, percheziţii, spalare de bani

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE