14 corturi anticaniculă, amplasate în CapitalăAvând în vedere prognozele emise de meteorologi, care anunţă temperaturi ridicate în Bucureşti, Primăria Capitalei a luat decizia de a montare şi amenaja 14 corturilor anticaniculă în zone cu trafic pietonal intens.

14 corturi anticanicula vor fi amenajate de Primaria Capitalei in centrul Bucurestiului
14 corturi anticaniculă vor fi amenajate de Primăria Capitalei în centrul Bucureștiului

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale, a început de luni, 17 iunie, montarea şi amenajarea corturilor anticaniculă în zone cu trafic pietonal intens, după cum urmează:

-Str.11 iunie

- Spitalul Colţea

- Piaţa Romană

- Piaţa Victoriei

- Parcul Carol

- Piaţa Roma

- Parcul Herăstrău(intrarea Charles de Gaulle)

- Gara de Nord

- Universitate (Facultatea de Arhitectură)

- Piaţa Titan

- Piaţa Obor

- Piaţa Dristor

- Piaţa Crângaşi

Cele 14 corturi funcţionale sunt dotate cu apă, ventilaţie şi medicamente. Între orele 10.00 si 18.00, în incinta corturilor se va afla şi personal medical specializat ce va acorda primul ajutor persoanelor afectate de caniculă.

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, încă din luna aprilie, Apa Nova Bucureşti a pus în funcţiune, pe raza celor şase sectoare ale Capitalei, 60 de cişmele cu apă potabilă.

Primăria Capitalei mai anunţă că în această perioadă continuă tratamentele de combatere a ţânţarilor pe spatiile verzi de pe aliniamentele stradale, din parcuri, gradini publice si locuri de joaca.

Etichete: corturi anticaniculă, Primăria Capitalei, vreme caniculară

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE