14 percheziţii în Bucureşti şi două judeţe, într-un dosar de evaziune, cu un prejudiciu de 270.000 €Poliţiştii din Bucureşti au demarat, miercuri dimineaţă, 14 percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Buzău, într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciul estimat în acest caz se ridică la 270.000 de euro.

14 perchezitii in Bucuresti si doua judete, intr-un dosar de evaziune, cu un prejudiciu de 270.000 €
14 percheziţii în Bucureşti şi două judeţe, într-un dosar de evaziune, cu un prejudiciu de 270.000 €
Foto: cugetliber.ro

În această cauză, oamenii legii pun în executare 11 mandate de aducere. "Din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiţii au constituit un circuit financiar fictiv, evidenţiind în actele contabile cheltuieli care nu au la bază operaţiuni reale, ori evidenţierea unor operaţiuni fictive, constând în achiziţii de europaleţi", anunţă Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă remis miercuri dimineaţă.

Persoanele vizate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 6.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Acțiunea se înscrie în planul de măsuri al Ministerului Afacerilor Interne pentru asigurarea unui climat de liniște publică în perioada sărbătorilor de iarnă, protecția cetățeanului față de practicile comerciale ilicite și însănătoșirea mediului de afaceri.

Etichete: evaziune fiscală, percheziţii, prejudiciu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE