15 persoane, condamnate la închisoare în dosarul "Prostituţie pentru VIP-uri"Un fost ofiţer SRI şi alte 14 persoane au primit pedepse între unu şi opt ani de închisoare în dosarul care viza o grupare specializată în recuperări şi proxenetism printre ai cărei clienţi se numărau politicieni şi oameni de afaceri.

15 persoane, condamnate la inchisoare in dosarul "Prostitutie pentru VIP-uri"
15 persoane, condamnate la închisoare în dosarul "Prostituţie pentru VIP-uri"
Foto: Grup RC

Magistraţii Tribunalului Alba au decis, vineri, condamnarea a 15 persoane, între care şi un fost ofiţer SRI, în dosarul cunoscut sub denumirea "Prostituţie pentru VIP-uri". Persoanele condamnate în primă instanţă sunt acuzate că au constituit o reţea de prostituţie ai cărei clienţi erau persoane importante din mediul de afaceri sau politică, transmite corespondentul Mediafax, citat de Realitatea.net.

Membrii grupării au fost acuzaţi de constituire, sprijinire a unui grup infracţional organizat, proxenetism, trafic de persoane, trafic de minori şi şantaj.

Potrivit portalului Tribunalului Alba, cei 15 inculpaţi au primit pedepse între unu şi opt ani de închisoare, 11 dintre aceştia primind pedepse cu executare, iar alţi patru pedepse cu suspendare.

Cea mai mare pedeapsă a primit-o liderul grupării, Teodor Victor Şchiop, zis "Puşcărie", care a fost condamnat la opt ani de închisoare cu executare. De asemenea, Gabriel Antoniu Bakai a fost condamnat la şapte ani şi şase luni de închisoare, el mai având de executat un rest de pedeapsă de 1.054 de zile dintr-o condamnare anterioară, Sergiu Andrei Cîndea a primit o pedeapsă de şapte ani de închisoare, Ioan Nicolae Roşca - şapte ani de închisoare şi Raul Hancheş, fost Rus - cinci ani de închisoare, el având un rest de pedeapsă de 1.027 de zile rămas de executat dintr-o condamnare anterioară. Raul Hancheş, fost Rus, nu a fost prins nici în prezent, el fiind dat în urmărire internaţională.

Vasile Claudiu Vulpe, fost ofiţer SRI, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere pe o perioadă de opt ani.

Etichete: condamnare, condamnare închisoare, prostituţie, VIP

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h