1500 de români cu împrumuturi în franci elveţieni protestează în Piaţa Constituţiei, duminicăAproximativ 1.500 de persoane care au împrumuturi în franci elveţieni au ieşit din nou în Piaţa Constituţiei, pentru a cere conversia creditelor la cursul istoric plus maxim 20%.

1500 de romani cu imprumuturi in franci elvetieni protesteaza in Piata Constitutiei, duminica
1500 de români cu împrumuturi în franci elveţieni protestează în Piaţa Constituţiei, duminică
Foto: mediafax.ro

"Nu putem să mergem la bancă să negociem individual, ne trebuie o soluţie legislativă. Vom pune la dispoziţia Comisiei de buget-finanţe documente care arată că nu se poate negocia cu băncile. N-au negociat nici când am semnat contractele, nici acum", a afirmat Cătălin Voivozeanu, unul dintre reprezentanţii Grupului Clienţilor cu Credite în CHF şi iniţiator al mitingului, conform  mediafax.ro.

Protestatarii afişează bannere şi pancarte cu sloganuri precum "Isărescu neagă declaraţia de avere/ ANI, tu nu mai ai putere?", "Isărescu dictator, avocatul băncilor!", "BNR reglementează doar cum băncile dictează!", "Vrem soluţii reale. Stop minciunilor electorale!".

Etichete: franci elvetieni, protest Bucuresti

0/3 COMENTARII
JOS ISARESCU !!
08 feb 21:07
+0
VOTURI
-0
Isarescu e paznicul care lasa hotul sa intre, il ajuta sa care lucrurile furate, ii plateste taxiul cu care cara lucrurile, dupa care reproseaza proprietarului lipsa de vigilenta
cititor degeaba
08 feb 21:06
+0
VOTURI
-0
Cititor, scopul este sa nu incaseze bancile bani nemeritati, nu s-a platesti tu din parizerul tau soios. Oricum, penibilul de Isarescu a ajutat bancile in 2008 cu bani din saracia ta, copilul lui Salam
cititor
08 feb 18:14
+0
VOTURI
-0
Prostia si dorinta nechbzuita de castig se platesc. Au vrut sa sa fie mai castigati decat cei care au facut credite in lei sau euro. Si au fost pentru o perioada. Unii chiar supuneau , ai fost fraier ca nu ai facut credit in franci elvetieni. Si acum ce vor , ca eu contribuabil sa le platesc prostia ???? Nu , sa suporrte. Seful BNR si Vasilescu, au spus de multe ori: faceti credite in moneda in care sunteti platiti. Au ascultat?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h