17.000 de produse de parfumerie și cosmetice, susceptibile a fi CONTRAFĂCUTE, depistate de polițiștiPeste 17.000 de produse de parfumerie și cosmetice, susceptibile a fi contrafăcute, au fost găsite de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Poliția Județeană Ilfov într-un depozit. Marfa a fost confiscată, valoarea acesteia fiind estimată la 1,5 milioane de lei.

17.000 de produse de parfumerie si cosmetice, susceptibile a fi CONTRAFACUTE, depistate de politisti
17.000 de produse de parfumerie și cosmetice, susceptibile a fi CONTRAFĂCUTE, depistate de polițiști

Polițiștii au acționat în baza unor informații proprii în complexul comercial din sectorul 2 Bucuresti, unde au depistat, joi, un depozit cu punct de vânzare în care trei persoane dețineau în vederea comercializării peste 17.000 de produse de parfumerie și cosmetice, susceptibile a fi contrafăcute, reprezentând mărci cunoscute, arată Poliția Județeană Ilfov într-un comunicat de presă de vineri.

Bunurile au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, iar valoarea acestora este estimată la 1,5 milioane de lei. În fapt, persoanele bănuite ar fi comercializat în județul Ilfov și municipiul București produse de parfumerie și cosmetice purtând denumirile unor mărci celebre, produse susceptibile a fi contrafăcute și comercializate fără acordul titularilor de mărci. Cercetarile vor fi continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar față de persoanele identificate a fost dispusă măsura efectuării în continuare a urmăririi penale, pentru "punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată".

Etichete: cosmetice contrafacute, parfumuri contrafacute, Sectorul 2

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE