17 piețe volante, deschise de Primăria Sectorului 2, în Săptămâna MarePrimăria Sectorului 2 anunță că va deschide, în Săptămâna Mare, mai multe piețe volante în zonele aglomerate pentru a veni în sprijinul locuitorilor săi, în special al seniorilor.

17 piete volante, deschise de Primaria Sectorului 2, in Saptamana Mare
17 piețe volante, deschise de Primăria Sectorului 2, în Săptămâna Mare

Cele 17 piețe volante vor funcționa începând de marți, 14 aprilie 2020 până sâmbătă, 18 aprilie 2020, între orele 09.00-13.00 și sunt localizate astfel: zona Andronache-Biserica din Str. Periș, intersecția Vatra Luminoasă cu Str. Maior Coravu, Bd. Basarabia-intrarea în Parcul Național, intrarea din zona restaurantului Arena, Șos. Colentina-McDonald's, Piața Cernăuți, intersecția Calea Moșilor cu Str. Mihai Eminescu, Piața Cremenița, intersecția Șos. Iancului cu Șos. Mihai Bravu, Șos. Pantelimon, vis-a-vis de Liceul Teoretic Lucian Blaga, Șos. Iancului nr. 9, Șos. Ștefan cel Mare-Club Sportiv Dinamo, Str. Maior Coravu-intrare Stadion Național, fosta Piață Morarilor, Bd. Lacul Tei nr. 2, Parcul Florilor-trotuar, intrare Parc Floreasca din Str. Glinka.

În situația în care locuitorii din alte cartiere vor dori deschiderea de piețe volante în zonele respective, Primăria Sectorului 2 anunță că va da curs acestor solicitări.

CITEȘTE ȘI Câte 1.000 de dispensere pentru dezinfectant, montate zilnic în scările de bloc din Sectorul 2

De când a fost declarată starea de urgență în România, Primăria Sectorului 2 a luat o serie de măsuri de protecție și de limitare a circulației persoanelor dar, cu cât ne apropiem de Sărbătorile Pascale, numărul cumpărătorilor din Piața Obor crește zilnic, motiv pentru care a decis deschiderea de piețe volante în cartierele de pe raza sectorului 2.

În interiorul Pieței Obor, atât în hala nouă, cât și în cea veche, măsurile de protecție sunt implementate și respectate, marfa este acoperită cu folie transparentă, comercianții poartă mănuși și măști, accesul cumpărătorilor se face organizat, cu prioritate seniorii, între orele 11.00-13.00. Mai mult, a fost prelungit programul de funcționare în Săptămâna Mare până la ora 19.00.

Etichete: Piaţa Obor, piata volanta, pieţe volante, Sectorul 2

0/1 COMENTARII
Romy
12 apr 08:34
+0
VOTURI
-0
SALVEAZĂ-ȚI CĂUTĂȚIA DACĂ ÎȚI IUBIȚI SĂRĂȚIA. Dacă refuz să împărtășesc această mărturie înseamnă că sunt egoist față de mine și de oamenii pe care îi iubesc atât de mult, care ar putea avea probleme similare, soțul meu a plecat după o mică neînțelegere și nu a revenit niciodată acasă la început am crezut că este o glumă el m-a lăsat pentru amanta lui afară, toate acestea s-au întâmplat în septembrie Împărtășesc această mărturie pentru că Crăciunul este la colț și va fi o sărbătoare foarte proastă dacă nu o petreci cu persoana iubită, atât de mulți bărbați își vor trăi soția și vor sărbători De Crăciun cu prietena lor, m-am plâns prietenei mele foarte bune, ea mi-a spus că are o astfel de problemă în căsnicia ei până când a fost prezentată lui DR PADMAN un medic specialist care este specializat în readucerea caselor rupte și căsătoriilor rupte site-ul DR PADMAN: https: // padmanspell.com/index-3.html aruncă o vrajă pentru mine în 2 decembrie, în mod surprinzător soțul meu a venit acasă pe 6 decembrie, scuzându-mă că ar trebui să-l iert că acest lucru nu se va mai întâmpla niciodată. cu asta nu voi uita niciodată pe dr. PADMAN care mi-a salvat căsătoria. adresa de contact este padmanlovespell@yahoo.com, https://twitter.com/padman_dr. WhatsApp 19492293867 vă mai puteți salva căsnicia dacă vă iubiți cu adevărat soțul .. https://padmanspell.com/index-3.html

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h