17 proiecte rezidenţiale noi, cu 2.000 de locuinţe,lansate la Târgul Imobiliar Naţional din CapitalăTârgul Imobiliar Naţional (tIMOn) a debutat, joi, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. În cadrul târgului au fost lansate 17 proiecte rezidenţiale noi cu aproape 2.000 de locuinţe.

17 proiecte rezidentiale noi, cu 2.000 de locuinte,lansate la Targul Imobiliar National din Capitala
17 proiecte rezidenţiale noi, cu 2.000 de locuinţe,lansate la Târgul Imobiliar Naţional din Capitală
Foto: B365.ro

La ediţia din această primăvară a celui mai mare târg imobiliar naţional – tIMOn au fost lansate 17 proiecte rezidenţiale totalizand aproximativ 2.000 de locuinţe, apartamente şi vile, cele mai multe situate în zonele semicentrală, centrală şi de nord din Capitală. Investiţiile alocate de dezvoltatori pentru aceste proiecte depăşesc 100 de milioane de euro.

"Investitorii rezidenţiali au început să reapară pe piaţa bucureşteană. Unii au reluat proiecte începute în criză, dar stopate în aşteptarea unor vremuri mai bune, alţii văd acum un moment bun pentru astfel de investiţii şi încep proiecte noi. Cel mai important este faptul că preţurile cu care aceşti dezvoltatori vin pe piaţă sunt aproape identice cu apartamentele vechi din zonele  respective", a declarat Vlad Vlăsceanu, directorul tIMOn, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Astfel , garsonieră nouă în zona Militari - Lujerului costă 33.000 euro,  iar una în Delea Veche are un preţ de 39.900 euro, ambele egale cu locuinţe similare vechi în aceste zone. Mai mult, un apartament cu 2 camere la Unirea este comercializat cu 67.000 euro, iar unul cu 3 camere cu 101.000 euro. În Theodor Pallady, pentru două camere preţul este de 45.000 de euro, iar o garsonieră în Piaţa Sudului costă 39.900 euro.

Printre cele mai importante proiecte lansate se numără cel dezvoltat de grupul Gindi, în parteneriat cu firma Real-Sol, GVI Town. Investiţia se ridică la 20 de milioane de euro, iar proiectul va cuprinde 324 de apartamente, dezvoltate în zona Mihai Bravu.

Grupul spaniol Hercesa lansează la tIMOn a doua fază a complexului Vivenda din Titan, cu 300 de apartamente, investiţie de peste 15 milioane de euro. Hercesa a construit în prima fază a complexului peste 400 de apartamente.

Coldwell Banker aduce în premieră la tIMOn trei ansambluri rezidenţiale, Downtown Unirii Apartments (40 de apartamente), Traian Central Apartments (10 apartamente) şi Metrocity Academiei (230 de unităţi).

De asemenea, sub brandul New City Residence vor fi lansate şase proiecte în Fundeni , Vitan, Mihai Bravu, Alba Iulia, Zizin şi Dudeşti,cu peste 600 de locuinţe.

Şi Adama, investitor cu tradiţie pe piaţa rezidenţială din România incepe vanzarile la tIMOn pentru proiectul Evocasa Serenia din Berceni, cu 77 unităţi, investiţie de 3 milioane de euro.

Hoshen Holdings, reprezentata de Isaac Hoshen, co-fondatorul Adama, lanseaza la tIMOn ansamblul Reveria Pallady43. La cativa ani dupa ce a vandut Adama, s-a reintors in Romania, crezand inca in potentialul pietei imobiliare romanesti. Intre timp, impreuna cu mai multi parteneri si investitori, a demarat si pus in practica proiecte in New York, Strasbourg si Berlin.
Tot la tIMOn se lanseaza Pallady Lofts si Caisului Residence, cu 86 de apartamente in zona Fundeni, precum si Cartierul Tamisa, un ansamblu de 51 de case apartinand unui investitor Belgian, care a gandit un concept de plus valoare fata de oferta dezvoltatorului.

Târgul Imobiliar Naţional tIMOn a început joi, 16 aprilie 2015, în pavilionul expoziţional din Piaţa Constituţiei din Bucureşti şi va fi deschis până duminică, între orele 10.00 - 20.00.

Etichete: apartamente, apartamente Bucureşti, apartamente de vânzare, locuinţe, preţuri apartamente, preţuri apartamente Bucureşti, târg imobiliar, Târgul Imobiliar Naţional

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h