2.000 de comprimate de droguri de mare risc, pregătite pentru cluburile din BucureştiPatru bucureşteni au comandat 2.000 comprimate ecstasy din Amsterdam- Olanda şi expedierea drogurilor în România prin intermediu unei firme de curierat.

Patru bucuresteni au comandat 2.000 comprimate ecstasy din Amsterdam- Olanda si expedierea drogurilor in Romania prin intermediu unei firme de curierat.
Patru bucureşteni au comandat 2.000 comprimate ecstasy din Amsterdam- Olanda şi expedierea drogurilor în România prin intermediu unei firme de curierat.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bucureşti au dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpaţilor PĂRPĂLEA AUREL- IONUŢ- FLORIN, 29 de ani, BUDULAN CONSTANTIN ŞTEFAN , 26 de ani, IANCU ADRIAN GABRIEL , 26 de ani şi CONSTANTIN IONUŢ ALIN, 25 de ani, din municipiul Bucureşti, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic internaţional de droguri de mare risc.

Inculpaţii au organizat procurarea cantităţii de aproximativ 2.000 comprimate ecstasy din Amsterdam- Olanda şi expedierea drogurilor în România prin intermediu unei firme de curierat.

Drogurile erau destinate comercializării catre consumatorii din cluburi de pe raza Municipiului Bucureşti.

Valoarea drogurilor de mare risc este de 20.000 de Euro.

Cercetările în cauză au fost efectuate impreuna cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Bucureşti.

Suportul tehnic şi informativ a fost asigurat de către D.O.S.

Procurorii D.I.I.C.O.T. au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatilor pentru o perioada de 29 de zile.

Etichete: diicot, ecstasy, traficanţi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE