2.000 de lopeţi şi saci cu material antiderapant, distribuite în Sectorul 4Marți, 5 ianuarie 2016, la nivelul asociațiilor de proprietari din Sectorul 4 a demarat împărţirea a 2.000 de lopeţi şi tot atâția saci a câte 25 de kg de material antiderapant.

2.000 de lopeti si saci cu material antiderapant, distribuite in Sectorul 4
2.000 de lopeţi şi saci cu material antiderapant, distribuite în Sectorul 4

Astfel, după finalizarea cu succes a acţiunilor de deszăpezire pe bulevardele şi străzile laterale, s-a trecut la ridicarea cantităţilor de zăpadă depozitate la rigole.

De asemenea, pentru degajarea cantităţilor de zăpadă din locurile de parcare, de la accesul în imobilele de locuit şi de pe trotuarele limitrofe acestora, autorităţile au decis să sprijine asociaţiile de proprietari, în sarcina cărora revine deszăpezirea acestor locaţii.

Toate firmele de deszăpezire din Capitală, AMENDATE pentru că nu au curăţat străzile

Toate cele cinci firme de deszăpezire care operează în Capitală au fost amendate de Poliţie pentru că nu au curăţat corespunzător străzile din Bucureşti.

Toate cele cinci societăţi care asigură deszăpezirea în Bucureşti au fost verificate luni, toate fiind amendate "pentru neîndeplinirea obligaţiei de întreţinere a drumului public pe timp de iarnă", arată Poliţia Capitalei într-un comunicat de presă transmis marţi, conformMediafax.

Firma Romprest asigură deszăpezirea în sectoarele 1 şi 5, Supercom - în sectorul 2, Rosal - în sectorul 3, Rebu - în sectorul 4 şi Urban în sectorul 6.

Străzile din Bucureşti, acoperite de zăpadă. Comandament de iarnă la Primăria Capitalei

Străzile şi chiar şi marile bulevarde din Bucureşti sunt acoperite de zăpadă, marţi dimineaţă, după ce azi noapte a nins constant în Capitală. În aceste condiţii, la Primăria Capitalei a fost convocat comandamentul de iarnă, prilej cu care operatorii de deszăpezire au susţinut încă o dată că au acţionat la timp, însă, cu toate acestea, traficul în Buucreşti se desfăşoară pe zăpadă, în condiţii grele atât pentru şoferi, cât şi pentru pietoni.

De asemenea, marţi dimineaţă erau semafoare nefuncţionale în cinci mari intersecţii, în Piaţa Crângaşi, pe Splaiul Unirii - Şoseaua Vitan-Bârzeşti, pe şoseaua Valea Oltului - Prelungirea Ghencea şi pe strada Virtuţii - Splaiul Independeţei. În intersecţiile cu probleme au fost prezenţi agenţi de circulaţie, pentru fluidizarea traficului, a precizat Poliţia Capitalei.

Etichete: asociaţii de proprietari, lopeti, saci material antiderapant, Sectorul 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE