2.000 de pachete cu alimente, distribuite nevoiaşilor din Sectorul 6 de Fundaţia lui Ştefan Florescu2.000 de pachete cu alimente de bază au fost distribuite, miercuri, familiilor nevoiaşe din Sectorul 6 al Capitalei în cadrul unei acţiuni umanitare derulată de Fundaţia "Din Suflet, Pentru Suflet", condusă de Ştefan Florescu. 

Cele 2.000 de pachete alimentare au ajuns la persoanele fără venituri din Sectorul 6, la persoanele vârstnice fără posibilităţi materiale dar şi la alte familii nevoiaşe. În pachetele alimentare, beneficiarii au găsit zahăr, făină, mălai, ulei, orez şi alte produse alimentare necesare preparării mesei de Anul Nou. 

"Consider că oamenii trebuie ajutaţi atunci când se află în nevoie şi, tocmai de aceea, campaniile umanitare derulate de fundaţie în tot acest an şi-au atins de fiecare dată scopul. O mână întinsă celor aflaţi în nevoie aduce după sine un noian de mulţumire şi satisfacţie şi încurajarea că trebuie să mergem mai departe", a declarat Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet", organizatorul acţiunii umanitare de miercuri. 

În urmă cu doar câteva zile, sute de copii din Sectorul 6 s-au bucurat, de asemenea, de darurile oferite de Fundaţia "Din Suflet, Pentru Suflet" în cadrul unei alte acţiuni umanitare "Dăruim din suflet, de Crăciun". 

"Mă bucur să văd că toată activitatea noastră a fost răsplătită cu sute de zâmbete de copii. Sunt recunoscător, de asemenea, tuturor celor care s-au implicat în cadrul acestei campanii şi ne-au ajutat pentru a-i face fericiţi pe micuţii noştri", a declarat pe 23 decembrie Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet" care a adăugat că, în cadrul campaniei umanitare "Dăruim din Suflet de Crăciun" s-au implicat aproape 1.000 de bucureşteni au donat pentru copiii din familiile defavorizate din Sectorul 6 jucării, dulciuri şi articole de îmbrăcăminte. 

În preajma sărbătorilor de iarnă, nu au fost însă uitaţi nici vârstnicii din Sectorul 6, aproape 80 de persoane nevoiaşe fiind ajutate să pună pe masa de Crăciun alimente şi preparate tradiţionale. 

CITEŞTE ŞI Creşă, grădiniţă şi şcoală noi în cartierul ANL "Brâncuşi". A început campania "UNIŢI RIDICĂM ŞCOALA"

Campanie de strângere de rechizite, la început de an şcolar

Fundaţia "Din Suflet, Pentru Suflet" a mai iniţiat o campanie similară şi în toamna acestui an, la începutul anului şcolar, campanie de strângere de rechizite pentru copiii din familii cu venituri reduse. În cadrul campaniei "Dăruim din suflet pentru suflet", 250 de copii din Sectorul 6 au primit rechizite şcolare de la Fundaţia "Din Suflet, Pentru Suflet". 

Etichete: fundatia din suflet pentru suflet, pachete alimente de baza, Sectorul 6, Ștefan Florescu

0/11 COMENTARII
Mihai
03 ian 12:29
+0
VOTURI
-0
Un gest foarte frumos, de apreciat, rar am mai vazut asa ceva,bravo tie Florescu, iti pasa de cetateni, sper ca daca vei ajunge primar sa faci aceleasi gesturi si sa scoti sectorul la lumina.
Andreea
02 ian 20:41
+0
VOTURI
-0
Eu cred ca multi oameni sunt inconstienti de critica , cred ca m-ai bine ar fii sa vina sa te cunoasca personal si dupa sa isi dea cu parerea , daca sa ajuti tot timpul este un lucru rau atunci opresta-te Stefan sa vadem daca e bine sa isi bata joc Primaria de ei si acolitii ei ca primaria este mostenire de familie .
Diana
01 ian 19:36
+0
VOTURI
-0
Fiecare cu parerea lui , unii in necunostinta de cauza dar cand faci bine se uita , nu am nevoie sa imi insufle nimeni cine este Stefan Florescu , il cunosc si este un om cu suflet bun .
Razvan
01 ian 16:10
+0
VOTURI
-0
Arata tu pe cineva sa faca ce a facut Florescu, propaganda sau nu, s-a uitat cumva la tine 4 ani de cand e primar Manescu? Nu cred, de bine de rau omul asta se gandeste la populatie, gura rea ce esti, a ajutat si ajuta populatia saraca, tu esti in stare sa faci ceva umanitar? Dai cu gura pe internet.
elena
01 ian 14:52
+0
VOTURI
-0
OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate !Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul de lucru!
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.Conditii necesare:
- calculator + internet, cunostinte minime operare
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
Se ofera contract legal !
TU CE MAI ASTEPTI?
Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un mesaj cu subiectul DETALII la adresa de email: mami_meda@yahoo.com
Gheorghe
01 ian 14:13
+0
VOTURI
-0
Inca o actiune de propaganda a site-ului b365.ro pentru penalul Florescu. Probabil Florescu le trimite mancare de la restaurant sa-i sature la masa de pranz, iar ei se revanseaza cu cate un articol de propaganda. Rusine!
Adrian
30 dec 21:56
+0
VOTURI
-0
Te contrazici singur? Si pe cine ai vrea primar? Pe Mironescu sau Mutu? Eu zic sa stai linistit, Mutu e urmarit intr-un dosar penal-spalare de bani, iar Mironescu e in spatele la tot ce inseamna Manescu primar,Manescu a fost doar un catel, Mironescu a bagat in buzunar, si tu il vrei primar?
Sandu al-III-lea
30 dec 20:57
+0
VOTURI
-0
Adrian si Ion sunt doi orbi care nu vad realitatea.Pe cateva mii de pungi cu ajutoare cand va ajunge primar va fura poate cateva milioane.Nu regretam acum ca l-am votat pe Manescu majoritatea locuitorilor din sectorul 6?Nu repetati gafa din 2012.In alta ordine de idei,NATARAU este taica-tu Ioane.Tu esti doar Natarau junior.
Adrian
30 dec 19:12
+0
VOTURI
-0
Cum poti fi asa rece, cand stii cata lume a fost si e ajutata de acest om, te-a ajutat pana acum ceilalti primari sau candidati? Nu cred, presupun ca nici macar "scuipat" nu au dat pe tine. In loc sa apreciezi gesturile facute de acest om, stai si ratacesti pe internet cu gura mare.
Ion
30 dec 18:50
+0
VOTURI
-0
Imagine buna si-a facut nataraule, a ajutat pe toata lumea din sectorul 6, ceea ce Manescu find primarul de 4 ani, nu a ridicat un ac, vorbesti din carti sau nu stii pe ce lume traiesti?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE