2 fast-food-uri din Sectorul 4, care foloseau materii prime alterate, AMENDATE de Piedone. VIDEOPrimarul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, a amendat, marţi, două fast food-uri din Sectorul 4, după ce a fost sesizat de un cetăţean că acele unităţi nu respectă normele de siguranţă alimentară.

2 fast-food-uri din Sectorul 4, care foloseau materii prime alterate, AMENDATE de Piedone
2 fast-food-uri din Sectorul 4, care foloseau materii prime alterate, AMENDATE de Piedone
Foto: Primăria Sectorului 4

Marţi, 24 martie, în cadrul verificărilor pe care le întreprinde zilnic în teren, în timp ce supraveghea demolarea unui amplasament ce ocupa ilegal domeniul public al Sectorului 4, primarul Cristian Popescu – Piedone a fost semnalat de către un cetăţean, referitor la modul în care sunt încălcate normele de siguranţă alimentară.

Este vorba despre 2 unităţi tip fast food care îşi desfăşoară activitatea în zona Pieţei Norilor, unde, sub directa coordonare a edilului, inspectorii Poliţiei Locale Sector 4 au depistat abateri grave, precum comercializarea produselor fără termen de valabilitate inscripționat, fiind folosite, totodată, materii prime alterate pentru prepararea produselor oferite spre comercializare.

În consecinţă, s-a dispus aplicarea unor sancţiuni totalizând 40.000 de lei, Primarul Sectorului 4 solicitând suspendarea desfăşurării activităţii până la remedierea problemelor constatate.

„Sunt bucuros de fiecare dată când cetăţeni cu spirit civic vin în sprijinul demersurilor noastre, contribuind la bunul mers al lucrurilor în comunitatea locală. În special când discutăm despre protejarea drepturilor consumatorilor în raport cu siguranţa alimentară, trebuie să adoptăm măsuri coercitive, fiindcă, se pare, unii dintre agenţii economici din Sectorul 4 au crezut că nu vor face obiectul verificărilor întreprinse de către inspectorii Poliţiei Locale Sector 4 şi au crezut că pot încălca Legea la infinit. Iată că nu s-a întâmplat aşa, iar noi vom continua verificările, mulţumind, totodată, cetăţenilor care au înţeles că tot ceea ce noi întreprindem este în sprijinul şi strictul lor interes", a declarat Cristian Popescu – Piedone, primarul Sectorului 4, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

 

Etichete: amendă, Cristian Popescu-Piedone, fast food, mâncare, marfa expirata, produse expirate, Sectorul 4

0/1 COMENTARII
Fox
25 mar 20:39
+0
VOTURI
-0
Mare stire! Sa ne facem cruce? Sa mergem la biserica sa ne rugam pentur sanatatea acestui ilustru conducator? Sa ii lustruim pantofii? Aaaa n scuze nu am vrut sa va spun asta ca deja faceti voi asta! Sa nu vomitati de atatea limbi cate ii dati!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE