20.000 de maidanezi ar trebui lăsaţi pe stradă, să nu se înmulţească şobolanii şi pisicile, spune şeful ASPAMaidanez capturat pentru castrare
Maidanez capturat pentru castrare

Acesta mai spune că ar fi nevoie de 10 milioane de euro pentru a rezolva problema câinilor vagabonzi.

După ce vor strânge 20.000 de câini de pe stradă, autorităţile se vor opri.  "Dacă la un bloc sunt 50 de câini, o să lăsăm 5, pentru că altfel o să fim inundaţi de pisici şi şobolani. Bucureştiul e mare. 15-20.000 de câini vagabonzi nu vor fi o problemă", a declarat Robert Lorentz, directorul Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor, potrivit zf.ro.

Situaţia câinilor vagabonzi din Bucureşti poate fi rezolvată cu 10 milioane de euro, în condiţiile în care toate primăriile au la dispoziţie 2 miliarde de euro pentru 2011.

"10 milioane de euro pe an pentru întreţinerea şi păstrarea lor în cuşti. Deci cu 12 milioane de euro se rezolvă problema câinilor vagabonzi. Un câine mai trăieşte în medie cinci odată capturat", a declarat directorul ASPA.

Etichete: adăpost, ASPA, Bucureşti, pisici, primărie, şobolani, stradă

0/0 COMENTARII
dan
02 Feb 10:40
+0
VOTURI
-0

Propun ca cei 20000 de caini sa poarte uniforme pe care sa scrie: salvam orasul de sobolani si pisici.

dan
02 Feb 10:34
+0
VOTURI
-0

Mori ma! La protan cu javrele tale!

citizen
02 Feb 10:09
+0
VOTURI
-0

Alo, nea Lorentz! Io zic asea: sa ne gandim mai in profunzime, ma-ntelegi? ;) Ca tre' sa avem grija mai departe pe lantul trofic si de carcalaci (ca-i maninca sobolanii), miriapode (ca le maninca carcalacii), bacterii, amoebe si protozoare (mincate, recte, de miriapode). Sa nu cumva sa intervenim pe lantul trofic ca se face reactie in lant si se rupe! Feri Domne! Io zic sa perpetuezi la o scara mai mica un lant d-asta trofic la matale in curte sau in apartament si sa ne scutesti pe noi, aia latrati zilnic de haitele de maidanezi si muscati din cand in cand (doar rar de tot cu implicatii grave sau chiar moartea - dar ce conteaza o viata de om cand se pot proteja mii de caini, nu?) sa traim fara caini, pisici si sobolani. Si daca nu o sa ne simtem bine, apelam la matale si iti cerem sa reproduci (scuzati expresia!) la scara metropolitana aceasta Arca Lorentziana. Si, ca sa inchei, alde matale preferi sa intretii in Bucuresti focare de infectie create de sobolani decat sa te gandesti sa propui sa se elimine cu un efort suplimentar si sobolanii si pisicile maidaneze. Astept raspuns la post-restant. Daca nu alde matale, poate un jurnalist cu capul pe umeri (ca daca e d-ala care propune eliminarea cainilor mai mult ca sigur e catalogat ca 'fara inima').Semnat: un contribuabil pe banii caruia se bat an de an niste javre de politicieni

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE