20 de bebeluşi cu stafilococ auriu de la Maternitatea Giuleşti, internaţi la Grigore AlexandrescuNumărul bebeluşilor cu stafilococ auriu provenind de la Spitalul Clinic de Obstretică-Ginecologie "Panait Sîrbu" care au fost internaţi la Spitalul "Grigore Alexandrescu" a ajuns la 20. Doi dintre bebeluşi au fost internaţi în ultimele 24 de ore.

Maternitatea Giulesti
Maternitatea Giulești

Un număr de 15 bebeluşi care au fost născuţi la Maternitatea "Panait Sârbu" se află internaţi la Spitalul "Grigore Alexandrescu", dintre aceştia 11 având stafilococ auriu meticilino rezistent, iar pentru alţi patru probele sunt în lucru.

Potrivit unei informări a Spitalului de copii "Grigore Alexandrescu", până în prezent pentru 20 de bebeluşi care s-au născut la maternitatea din Capitală s-a confirmat diagnosticul.

"Ieri (duminică - n.r.) s-au mai prezentat două cazuri - o piodermită, internată în Secţia de pediatrie, şi un caz de celulită, internat în Secţia de chirurgie. Total internaţi - 15, din care 11 confirmaţi şi patru culturi în lucru. Total cazuri confirmate până acum - 20", precizează Spitalul "Grigore Alexandrescu".

 

Etichete: bebeluşi, Maternitatea Giuleşti, stafilococ auriu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE