200 de cupluri care au aniversat nunta de aur au primit câte 1.000 de lei de la Primăria Sectorul 3Miercuri, 200 de cupluri din Sectorul 3, care au împlinit 50 de ani de la căsătorie, au participat la un eveniment aniversar şi au primit un ajutor financiar în valoare de 1.000 de lei pentru fiecare familie.

Miercuri au fost aniversate 200 dintre cele mai longevive cupluri din Sectorul 3, care au împlinit 50 de ani de la căsătorie. Evenimentul a fost organizat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sector 3, prin intermediul celor două centre „Clubul Seniorilor" aflate în subordine.

La petrecerea organizată în cinstea lor perechile aniversate au luat în stăpânire de la bun început ringul de dans şi s-au prins într-o horă muntenească. Primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă, a dansat alături de invitaţi. În cadrul evenimentului animat de muzică şi dans, cuplurile sărbătorite au primit diplome jubiliare de onoare şi au avut parte de o masă festivă, se arată într-un comunicat de presă remis B365.ro de Primăria Sectorului 3.

„De multe ori am fost întrebat care este cheia succesului şi pot spune că de fiecare dată am menţionat şi perseverenţa. Cred că am de învăţat de la dumnevoastră încă o dată astăzi că perseveranţa este importantă", le-a spus primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă, celor care şi-au aniversat nunta de aur, precizând că vrea să-i revadă şi când vor împlini 75 de ani de la căsătorie.

Perechile sărbătorite au beneficiat şi de un ajutor financiar în valoare de 1.000 de lei pentru fiecare familie. Valoarea ajutorului financiar este stabilită prin Hotărâre de Consiliu Local.

Un rol activ în organizarea acestui eveniment l-au avut cele două centre „Clubul Seniorilor" aflate în subordinea DGASPC Sector 3, ce au ca atribuţii principale facilitarea şi încurajarea legăturilor interumane, menţinerea sau ameliorarea capacităţilor fizice şi intelectuale ale persoanelor vârstnice, precum şi stimularea participării acestora la viaţa socială.

Etichete: nunta de aur, Primăria Sectorului 3, Sectorul 3

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE