200 de cupluri din Sectorul 2 aniversează "nunta de aur", duminică200 de cupluri din Sectorul 2 aniverseaza, duminica, 50 de ani de casatorie (Foto brilio.ro)
200 de cupluri din Sectorul 2 aniversează, duminică, 50 de ani de căsătorie (Foto brilio.ro)

La eveniment sunt aşteptate aproximativ 4.000 de persoane, informează Primăria Sectorului 2 printr-un comunicat de presă remis B365.ro.

Atmosfera la cea de-a XIV-a ediţie a "Nunţilor de aur" din Sectorul 2 va fi întreţinută de concertul susţinut de Orchestra Simfonică de Suflători „Angely`s” şi de Corala Academică „Divina Armonie”, conduse de dirijorul Marius Firca. Invitaţii se vor putea delecta, de asemenea, cu recitalul tinerei Maria Cristina Crăciun, o veritabilă „Shirley Temple de România”.

Primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, a anunţat că va oferi Certificate de căsătorie europene şi diplome pentru fiecare pereche în parte, alături de şampanie, pişcoturi şi buchete de flori.

"Intitulat sugestiv „50 de ani de căsătorie – Reînnoirea jurămintelor în stil european”, proiectul are drept scop promovarea familiei şi virtuţile ei şi este o sărbătoare a dragostei şi bunei înţelegeri între cuplurile care au rezistat probei timpului şi pe care Primăria Sectorului 2 le  apreciază în mod deosebit", informează administraţia locală.

În ultimii patru ani, de când se derulează acest proiect, peste 4.200 de familii din Sectorul 2 au fost sărbătorite pentru cei 50 de ani de căsătorie.

Etichete: 50 de ani, casatorie, familie, nunta de aur, Sectorul 2

0/0 COMENTARII
fidel castro
07 dec 11:23
+0
VOTURI
-0

stiati ca da familiilor si cate un plic cu 500 lei?de ce nu se intreaba presa cat costa acest eveniment si din banii cui este platit? din sponsorizarile lui nicu gheara pt."Europa" sau de la Nicolae Dumitru din "Dragonul Rosu"..sau poate de-asta e plecat acum "generalul"ontanu in china?!se intoarce cu bani de acolo?sau cu bicicletele promise de pd-l pt.campania electorala de la anul

jegul asta comunisto-stalinist de ontanu prosteste lumea cu fasole, sarmale, bani..isi plateste voturile pt.la anul?!

stiati ca anul asta a dat 7 mil.euro din bugetul local pentru biserici?

Ioana Alexandra Ghinda
06 dec 13:56
+0
VOTURI
-0

Nunta de aur, revelin, fasole si parada elevilor de 1 decembrie...campanie in toata regula. Dar organele statului stau si dormiteaza.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE