200 de kilometri parcurşi de mineri până în a şasea zi de marş spre BucureştiMinerii și energeticienii aflați în marșul de protest față de situația Complexului Energetic Oltenia (CEO) își continuă sâmbătă traseul spre București, în demersul lor de a atrage atenția guvernanților asupra situației dificile în care se află compania energetică.

200 de kilometri parcursi de mineri pana in a sasea zi de mars spre Bucuresti (Foto jurnalulolteniei.ro)
200 de kilometri parcurşi de mineri până în a şasea zi de marş spre Bucureşti (Foto jurnalulolteniei.ro)

Angajații CEO se află în cea de-a șasea zi de marș, ei parcurgând până în prezent peste 200 de kilometri. În noapte de vineri spre sâmbătă, oamenii au rămas în localitatea Albota.

Vineri, o delegație formată din șase lideri sindicali, participanți la marș, a fost invitată la București la discuții cu reprezentanții Ministerului Energiei. Sindicaliștii au fost primiți de secretarul de stat Corina Popescu. După întâlnire, sindicaliștii au anunțat că își vor continua protestul.

Președintele Federației Naționale Mine-Energie, Dumitru Pârvulescu, a declarat că participanții la marș încep să se simtă din ce în ce mai rău din cauza rănilor la picioare provocate de distanța parcursă, cinci dintre aceștia renunțând zilele trecute la demers în urma recomandărilor medicilor, informează Agerpres. Totuși numărul protestatarilor a rămas însă constant, deoarece alți colegi le-au luat locul, a adăugat el.

Etichete: Bucureşti, mars mineri, mineri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE