20% din zborurile de pe aeroporturile din Franţa, ANULATE, marţiMinisterul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care călătoresc în Republica Franceză că Direcţia Generală a Aviaţiei Civile franceze a cerut companiilor aeriene să anuleze preventiv 20% dintre zborurile de marți, 26 ianuarie 2016, pe fondul unui apel la grevă lansat de sindicatele majoritare ale controlorilor aerieni.

20% din zborurile de pe aeroporturile din Franta, ANULATE, marti
20% din zborurile de pe aeroporturile din Franţa, ANULATE, marţi

Astfel, traficul aerian ar putea fi afectat pe întreg teritoriul Franței. Persoanele care au programate călătorii în această perioadă sunt sfătuite să verifice orarul de zbor cu reprezentanții companiei aeriene.
Greva controlorilor aerieni se înscrie într-o mişcare socială mai amplă care va avea loc în Franţa la 26 ianuarie 2016 şi care include mobilizări ale taximetriştilor şi profesorilor.
Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă" (disponibilă gratuit în „App Store" şi „Google Play"), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de alertare, în cazul în care apar situaţii speciale.

 

Etichete: atentionare calatorie franta, Trafic aerian, zboruri anulate marti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h