24 de şoferi au rămas fără permis în doar 4 ore, pe DN2Poliţiştii au depistat în doar patru ore, pe DN2, 24 de şoferi cărora le-au reţinut permisele de conducere pentru depăşirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h.

24 de soferi au ramas fara permis in doar 4 ore, pe DN2
24 de şoferi au rămas fără permis în doar 4 ore, pe DN2

"La data de 24 noiembrie a.c., poliţiştii au acţionat pe D.N.2, cu o autospecială neinscripţionată, dotată cu aparat radar, pentru siguranţa traficului rutier. În doar 4 ore, poliţiştii au depistat 24 de conducători auto care nu au respectat legislaţia în vigoare şi cărora le-au reţinut permisele de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule, pentru depăşirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h", potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Poliţiştii au depistat un bărbat, de 32 de ani, din Bucureşti, care conducea pe D.N. 2, în localitatea Poşta Câlnău, judeţul Buzău, cu viteza de 183 km/h, în localitate.Şoferul a fost amendat cu 1.125 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru 90 de zile. Un alt bărbat, de 39 de ani, din Râmnicu Sărat, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism, pe DN 2, în localitatea Poşta Câlnău din judeţul Buzău, cu viteza de 110 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.125 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru 90 de zile.

Patru persoane au murit, marţi, şi alte trei au fost rănite în urma unui accident dintre un microbuz şi un camion de marfă, pe DN2 Focşani – Adjud, în dreptul localităţii Rugineşti.

Sâmbătă, trei persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 15 au fost rănite şi evaluate de medici, în urma unui accident rutier care a avut loc, tot pe DN2, în zona localităţii Şindriliţa, între un autoturism şi un microbuz.

Etichete: permis de conducere, radar, viteza excesiva

0/1 COMENTARII
NBC
25 nov 19:46
+0
VOTURI
-0
183 km/h in localitate??? Ala ar trebui sa ramana pieton pe viata.

Astept acum comentariile "soferilor" in legatura cu masina radar neinscriptionata. Precis Politia statea la panda, ca niciunul n-ar recunoaste ca la 200 km/h in localitate esti doar un criminal...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h