24 de unități călare și 8 patrule canine vor patrula în București de Paște24 de unități călare și 8 patrule canine vor sprijini efectivele Poliției Locale a Muncipiului București care acționează pentru prevenirea faptelor antisociale în Capitală, cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

24 de unitati calare si 8 patrule canine vor patrula in Bucuresti de Paste
24 de unități călare și 8 patrule canine vor patrula în București de Paște

24 de unități călare și 8 patrule canine vor sprijini efectivele Poliției Locale a Muncipiului București care acționează pentru prevenirea faptelor antisociale în Capitală, cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Unitățile călare și patrulele canine vor avea trasee speciale de patrulare, iar, în zilele următoare, acestea se vor afla în parcurile Capitalei, acolo unde vor avea loc acțiuni speciale pentru păstrarea siguranței publice și combaterea comerțului ambulant neautorizat.

Începând de vineri, Poliția Locală a Municipiului București va suplimenta numărul echipajelor de ordine publică și circulație. Agenții locali vor acționa, în principal, în centrul Capitalei și în zona marilor biserici pentru menținerea ordinii și liniștii publice și pentru asigurarea unui climat de siguranță al bucureștenilor care vor participa la slujbele religioase din noaptea de Înviere. Totodată, zonele cu potențial risc infracțional vor fi atent monitorizate, în special prin sistemul de supraveghere video al dispeceratului Poliției Locale a Municipiului București, anunță reprezentanții instituției. 

În noaptea de Înviere, echipajele Serviciilor Ordine Publică și Circulație vor asigura menținerea fluidizării traficului și prevenirea producerii unor evenimente care ar putea pune în pericol siguranța publică. Pentru o reacție rapidă, au fost mobilizați, pentru misiuni de patrulare, și agenți din cadrul Serviciului Intervenții. 

Etichete: Paşte, patrule canine, Politia Locala a Municipiului Bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE