25 de persoane reţinute în dosarul fraudelor bancare de 85 milioane de euro25 de oameni au fost reţinuţi până acum în dosarul fraudelor bancare de 85 de milioane de euro. Printre aceştia sunt directori de bănci, notari şi oameni de afaceri, cum ar fi Marius Locic.

25 de persoane retinute in dosarul fraudelor bancare de 85 milioane de euro
25 de persoane reţinute în dosarul fraudelor bancare de 85 milioane de euro

Şoţia lui Marius Locic a primit interdicţie de a părăsi ţara. Soţii Locic sunt acuzaţi de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, aderare şi sprijinire de grup infracţional şi spălare de bani.

Avocatul lor a arătat, la ieşirea de la DIICOT, că soţii Locic sunt acuzaţi de aceste fapte în legătură cu modul în care au vândut un imobil din cartierul bucureştean Dorobanţi, informează rtv.net. 

Apărătorul celor doi a mai spus că imobilul a fost vândut cu 6,4 milioane de euro unei societăţi Prod Conserv care, pentru achiziţionarea acestuia, a făcut contract cu o bancă. Totodată, avocatul a arătat că, la audieri, procurorii nu le-au arătat soţilor Locic nicio probă directă care să probeze acuzaţiile ce le sunt aduse.

Întrebat despre implicarea soţiei lui Locic, avocatul a spus că aceasta a semnat fără să aibă cunoştinţă actele de vânzare a imobilului.

Avocatul a mai precizat că procurorii vor cerere vineri Curţii de Apel Bucureşti arestarea preventivă a lui Marius Locic.

Joi dimineţă, procurorii DIICOT au demarat 48 de percheziţii, la sediile unor bănci şi la domiciliile mai multor persoane acuzate de fraude bancare.

Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie şi proaspăt aleasă deputat în Colegiul 23 din Sectorul 5 al Capitalei din partea USL, se numără printre beneficiarii creditelor acordate în dosarul fraudelor bancare, potrivit unor surse implicate în anchetă, citate de Realitatea TV. Oana Mizil ar fi luat un credit de la una din băncile fraudate pentru achiziţionarea unui apartament într-un bloc cu bulină roşie, în centrul Capitalei. După ce a primit banii de la bancă, Oana Mizil nu a mai plătit nicio rată din credit.

Numele lui Vasile Blaga şi al lui Bebe Ionescu, socrul Elenei Băsescu, au apărut în dosarul fraudelor bancare, potrivit unor surse citate de Realitatea TV.

Etichete: bancheri cercetaţi, basescu, diicot, fraude bancare, Marius Locic, Oana Mizil, Oana Mizil fraude bancare, percheziţii DIICOT, spalare de bani, vasile blaga

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE