25 de români, infectaţi cu virusul West Nile. Trei oameni au muritNumărul cazurilor de infecție cu virusul West Nile semnalate în acest sezon a ajuns la 25, până în prezent fiind înregistate trei decese în Călărași, Buzău și Vrancea.

25 de romani, infectati cu virusul West Nile. Trei oameni au murit
25 de români, infectaţi cu virusul West Nile. Trei oameni au murit

Datele, prezentate de Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT), pentru perioada 3 iunie - 4 septembrie, arată că, în funcție de expunere, cazurile au fost înregistrate în județele: Călărași (5 cazuri), Galați (3 cazuri), câte două cazuri în Tulcea, Teleorman și Iași, câte un caz în Buzău, Dolj, Mureș, Vaslui, Vrancea și șase cazuri în municipiul București. Unul dintre cazuri a avut expunerea atât în județul Galați, cât și în județul Tulcea. 

Specialiștii recomandă populației să evite expunerea la țânțari, purtând îmbrăcăminte cu mâneci lungi și pantaloni lungi, să utilizeze substanțe chimice repelente împotriva țânțarilor și substanțe insecticide în locuință și în jurul acesteia, să împiedice pătrunderea țânțarilor în casă (plase de protecție la ferestre), să asigure desecarea bălților de apă din jurul gospodăriei, să îndepărteze recipientele de apă stătută și gunoiul menajer.

Etichete: infectie west nile, mort virus west nile, virus west nile, West Nile

0/1 COMENTARII
Allison Howarts
09 sep 20:20
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE