250 de copii din Sectorul 6 au primit rechizite GRATUITE de la Fundaţia "Din Suflet, Pentru Suflet"250 de copii provenind din familii nevoiaşe din Sectorului 6 au primit GRATUIT rechizite şcolare de la Fundaţia "Din Suflet, Pentru Suflet", condusă de Ştefan Florescu. Astfel, aceştia au putut păşi în noul an şcolar având ghiozdane noi, plus cărţile şi caietele necesare actului educaţional. 

"Peste 250 de copiii din Sectorul 6 au păşit în noul an şcolar având ghiozdane şi tot ceea ce le face trebuinţă pentru desfăşurarea în bune condiţii a procesului educaţional. Zecilor de copii cuprinşi în programele sociale ale Fundaţiei Din Suflet Pentru Suflet li se adaugă cei din cartierele Giuleşti şi Giuleşti Sârbi. Pentru toţi aceşti micuţi, cu care soarta nu a fost tocmai generoasă, am reuşit să dăm o şansă la educaţie şi să sădim un zâmbet acolo unde aproape că se pierduse speranţa!", a declarat Ştefan Florescu, prfeşedintele Fundaţiei "Din Suflet, pentru Suflet" care a organizat o campanie umanitară de strângere de rechizite şcolare pentru copiii defavorizaţi din Sectorul 6. 

 

Conform sursei citate, copiii au primit pe lângă rechizite şcolare şi alte surprize din partea Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet", respectiv jucării de pluș şi dulciuri de care cei mici au fost foarte încântaţi. 

Campania umanitară de strângere de rechizite "Dăruim din Suflet pentru Suflet" a demarat pe data de 1 septembrie 2015 şi s-a încheiat ieri. 

Campania umanitară a avut drept scop ca elevii care provin din familii defavorizate, și nu au banii necesari pentru a-și pregăti ghiozdanul de școală, să fie sprijiniţi de Fundația "Din Suflet, Pentru Suflet", condusă de Ștefan Florescu. Demersul acestuia a fost susţinut şi de zeci de bucureşteni care au venit să doneze cărţi şi caiete la corturile special amplasate în Sectorul 6 în acest sens. 

Campania umanitară de strângere de rechizite "Dăruim din Suflet pentru Suflet" a fost acompaniată de o altă surpriză oferită copiilor, respectiv "Caravana bucuriei", eveniment desfăşurat în mai multe cartiere din Sectorul 6, unde cei mici s-au putut întâlni cu personajele preferate de desene animate, celebrii Minnie şi Mickey Mouse. 

Tot cu prilejul deschiderii noului an şcolar, preşedintele Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet" a participat la festivităţile organizate la Colegiului UCECOM "Spiru Haret", o instituţie de învăţământ care formeaza elevii, îndrumându-i către o meserie, asigurând totodată şi efectuarea stagiului de practică în vederea angajării.

"Astfel, aceştia îşi găsesc cu usurinţă locuri de muncă, mulţi dintre ei alegând ca în paralel, să-şi continue studiile şi la nivel universitar. I-am felicitat pe dascăli pentru interesul manifestat faţă de pregătirea acestor tineri, iar celor care păşesc astăzi în noul an şcolar, mult succes, rezultate deosebite şi un parcurs cât mai frumos, care să le amintească întotdeauna cu drag de anii de liceu", a comentat Florescu. 

Etichete: campanie umanitară, Colegiul UCECOM "Spiru Haret", copii nevoiasi, deschidere an şcolar, fundatia din suflet pentru sufelt, rechizite GRATUITE, Sectorul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE