27 de permise,reţinute de Brigada Rutieră,în urma unei RAZII pentru depăşirea coloanei pe contrasensBrigada Rutieră a Capitalei a organizat, miercuri dimineaţă, razii, într-o zonă aglomerată din Bucureşti, pentru depistarea şoferilor care depăşesc coloana de maşini pe contrasens.

Miercuri dimineață, de la ora 8, Brigadă Rutieră a Capitalei a desfășurat o acțiune în vederea depistării și sancționării conducătorilor auto care săvârșesc abateri la regimul rutier. Razia a avut loc la intersecția Bd. Ferdinand cu Şos. Mihai Bravu şi a avut ca scop depistarea şoferilor care depășesc pe contrasens coloana de maşini de la semafor.

"În urma acțiunii de azi dimineață au fost sanctionaţi 78 de conducători auto, au fost reținute 27 de permise de conducere și a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără a poseda permis (cel în cauza avea permisul anulat). Sancțiunile au avut valori cuprinse între 4-5 puncte amendă, iar pentru cei cărora le-au fost suspendate permisele de conducere valoarea amenzii a fost între 6-8 puncte. Cele 27 de permise au fost suspendate pentru depășirea coloanei pe contrasens", a declarat Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Etichete: amendă, brigada rutieră, Brigada Rutieră a Capitalei, brigada rutiera bucuresti, permis de conducere, permis suspendat, permise, razie Brigada Rutieră

0/3 COMENTARII
Oblio
23 sep 14:33
+0
VOTURI
-0
Acelasi lucru se intampla si pe Colentina...
mks
23 sep 13:36
+0
VOTURI
-0
Politia Rutiera face "RAZII". De ce tre sa iasa pe strada intr-un heirupism de genul asta si nu supravegheaza constant traficul?
Au iesit martalogii sa dea niste amenzi si sa ia niste carnete de la bizoni si atat, dupa ce au plecat e la fel, fraierii stau in coloana, baetii jmecheri pe contrasens, pe linia de tramvai, trotuar...si ce le mai trece prin cap
adrian
23 sep 13:17
+0
VOTURI
-0
Da de B-dul Vasile Milea au auzit ciumpalacii aia de la BPR? Sa stea acolo ca pot lua cel putin 50 de carnete pe ora , tot pentru depasirea coloanei, sa vada cum depasesc pe linia de tramvai si apoi forteaza sa intre inaintea refugiului de tramvai. Au incercat cei de la rutiera sa puna stalpisori reflectorizanti si deja primii 3-4 sunt rupti, astora le trebuie stalpi sapati la 50-60 cm in beton din fier calit sa la ramana masinile infipte.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h