3.000 de maşini din Sectorul 1 au fost ridicate pentru deszăpezireRidicarea masinilor, ilegala in Capitala. Vidul legislavitav care ar putea aduce scutirea de amenzi
Ridicarea maşinilor, ilegală în Capitală. Vidul legislavitav care ar putea aduce scutirea de amenzi

Începută din data de 27 ianuarie 2012, în premieră pentru Capitală, acţiunea de ridicare temporară a maşinilor se desfăşoară atât pe marile bulevarde, cât şi pe străzile secundare, în fiecare noapte, între orele 22.30-05.00, arată un comunicat al Primăriei Sector 1.

Până în prezent au fost organizate astfel de acţiuni în toate cartierele din Sectorul 1, cu precădere în zonele Ion Mihalache, Kiseleff, Magheru, Victoriei, precum şi pe străzile Lainici, Ștefan Burileanu, Nicolae Caranfil, Londra, Paris, Teheran etc.

Acţiunea Poliţiei Locale, prin care acordă asistenţă utilajelor Companiei Romprest în operaţiunea de deszăpezire, presupune ridicarea temporară a autoturismelor până la curăţarea carosabilului şi repunerea acestora în aceleaşi locuri.

Totodată, tot pentru eficientizarea activităţii de deszăpezire, zeci de poliţişti locali şi agenţi ai Poliţiei Naţionale organizează acţiuni comune de fluidizare a traficului rutier pe arterele Sectorului 1 afectate de zăpadă.

Poliţia Locală a Sectorului 1 - care a preluat de anul trecut şi atribuţii de ordine şi siguranţă publică - ajută Poliţia Naţională la decongestionarea traficului rutier în cele mai aglomerate zone. Cu ajutorul sistemului de supraveghere video, agenţii locali ţin sub observaţie zonele aglomerate din sector, transmiţând în timp util informaţiile către Poliţia Rutieră.

Etichete: deszăpezire, ridicare maşini, Sectorul 1

0/0 COMENTARII
Amalia
17 feb 20:58
+0
VOTURI
-0

Asa da! Cu asemenea idei bune o sa dispara zapada de pe strazi mult mai repede.

pepsi
17 feb 14:30
+0
VOTURI
-0

Sa le ridice , sa scapam de zapada asta! Cred ca vorbesc in nume tuturor cand zic ca ne-am saturat de zapada asta. Oricum , buna initiativa asta!

Mihai Baciu
17 feb 12:12
+0
VOTURI
-0

Masinile parcate chiar sunt o problema pentru dezapezirea strazilor. Atata timp cat masinile ridicate nu sufera nimic (zgarieturi etc), sa ii dea bataie in continuare.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h