3.000 de noi locuri de muncă, în Capitală: Peste 20% sunt în supermarket-uri. VEZI LISTA COMPLETĂLOCURI DE MUNCĂ BUCUREŞTI. Agenţia Municipală de Ocupare a Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti a anunţat că, în acestă perioadă, în Capitală sunt disponbile aproximativ 3.000 de noi locuri de muncă, mai bine de jumătate din acestea fiind pentru muncitori calificaţi. Conform datelor centralizate de AMOFM, peste 20% din totalul locurilor de muncă disponibile în Bucureşti acum sunt în supermarket-uri. 

3.000 de noi locuri de munca, in Capitala, 25% sunt in supermarket-uri. VEZI LISTA COMPLETA (Foto gandul.info)
3.000 de noi locuri de muncă, în Capitală, 25% sunt în supermarket-uri. VEZI LISTA COMPLETĂ (Foto gandul.info)

LOCURI DE MUNCĂ BUCUREŞTI. Statistica Agenţiei Municipale de Ocupare a Forţei de Muncă (AMOFM) arată că, în acest moment, în Capitală sunt disponibile 3.026 locuri de muncă, raportate de firmele din Bucureşti. Din acestea, 310 locuri de muncă sunt destinate persoanelor cu studii superioare. Astfel, firmele din Capitală caută 43 de şefi departamente mărfuri alimentare şi nealimentare, 42 de programatori, 20 de consultanţi bancari, 18 inspectori de specialitate în administraţia publică şi 16 ingineri de sistem sofware. 

VEZI AICI LISTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ DESTINATE PERSOANELOR CU STUDII SUPERIOARE

LOCURI DE MUNCĂ BUCUREŞTI. Conform evidenţelor AMOFM, 510 joburi sunt disponibile pentru persoanele cu studii medii: 142 locuri de muncă pentru operatori de vânzări prin telefon şi 207 joburi pentru funcţionari informaţii clienţi.

LISTA COMPLETĂ DE OFERTE DE LOCURI DE MUNCĂ PENTRU PERSOANELE CU STUDII MEDII POATE FI DESCĂRCATĂ DE AICI. 

LOCURI DE MUNCĂ BUCUREŞTI. Cea mai mare ofertă de locuri de muncă este însă pentru muncitorii calificaţi care au la dispoziţie 1.720 joburi. Astfel, firmele caută 432 de lucrători comerciali, 143 de casieri şi 233 de agenţi de securitate. Ţinând cont de datele AMOF, rezultă că mai bine de 20% din totalul locurilor de muncă libere acum în Capitală sunt în supermarket-uri. Multe locuri de muncă pentru muncitori calificaţi sunt libere şi în domeniul confecţiilor (115 posturi pentru confecţioner-asamblor articole textile şi 81 joburi de operator confecţioner industrial îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje, materiale sintetice).

OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ PENTRU MUNCITORII CALIFICAŢI ESTE DISPONIBILĂ AICI. 

LOCURI DE MUNCĂ BUCUREŞTI. De asemenea, muncitorii necalificaţi din Capitală dispun de 486 de oferte de locuri de muncă: 104 posturi manipulant mărfuri, 114 posturi muncitor necalificat la asamblarea/montarea pieselor, 42 posturi curier şi 57 posturi muncitor necalificat în industria confecţiilor. 

LISTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ PENTRU MUNCITORI NECALIFICAŢI POATE FI DESCĂRCATĂ AICI. 

Etichete: Agenţia Municipală de Ocupare a Forţei de Muncă, AMOFM, Bucureşti, Capitală, joburi, locuri de muncă, posturi libere

0/1 COMENTARII
Cris
13 aug 13:02
+0
VOTURI
-0
Va dati seama in ce fel de tara africana traim daca grosul ofertei de locuri de munca e facut din casieri, agenti de vanzari produse China, agenti de securitate si necalificati in constructii... Ultima tara din UE... Vai de sulla noastra...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE